Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kursor widoczny podczas "okna ładowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż trzeba zbić trochę %, daję wam tutorial, jak zrobić kursor widoczny podczas okna ładownia.

Poradnik:

1. Rozpakuj rooty.

2. Otwórz plik intrologin.py.

3. Wyszukaj linijki:

app.HideCursor()

i podmień całą linijkę:

app.ShowCursor()

Wiem, że to banalne, ale może komuś się przyda.

Pozdrawiam, .Teodor.

#guwno.

Opublikowano

Szalony, jeszcze trochę i dasz tuta na button podczas ładowania gry, np do IS.

Pro kozak, nie ma co.

9 postów jeszcze nie ma takiej masakry.

Czasem mam bekę jak takie randomy mają po 2 posty i coś chcą zdziałać. xD

#guwno.

Opublikowano

Łoo, ktoś się serio za pythona zabiera! Oby tak dalej, może wkrótce zobaczymy jak można zatrzymać ładowanie, aby można było loadscreeny popodziwiać! Dodam może od siebie że można zamiast zamieniać, usunąć wszystkie hide, i nie będzie czego pokazywać.

sygnatura2.png

Opublikowano

9 postów jeszcze nie ma takiej masakry.

Czasem mam bekę jak takie randomy mają po 2 posty i coś chcą zdziałać. xD

Stary, jestem na tym forum dłużej od Ciebie a nowe konto nie robi ze mnie randoma.

Widać, że jesteś noskillem i na byle gównie próbujesz zbić procenty ale jak ja bym był moderatorem to bym Cię wyśmiał.

Idź Pan w chuj z takimi tutami.

Opublikowano

Stary, jestem na tym forum dłużej od Ciebie a nowe konto nie robi ze mnie randoma.

Widać, że jesteś noskillem i na byle gównie próbujesz zbić procenty ale jak ja bym był moderatorem to bym Cię wyśmiał.

Idź Pan w chuj z takimi tutami.

Skoro jesteś tutaj tak długo to zdejmij maskę i pokaż tożsamość :s

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

:/

Nie lubie hejtowac, choc nie wiem czy nazwac to hejtem.

Nie wiem po co to w sumie komu potrzebne .

Myszka zostala celowo usunieta..

Przeciez nic z nia nie zrobisz podczas ladowania.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Łoo, ktoś się serio za pythona zabiera! Oby tak dalej, może wkrótce zobaczymy jak można zatrzymać ładowanie, aby można było loadscreeny popodziwiać! Dodam może od siebie że można zamiast zamieniać, usunąć wszystkie hide, i nie będzie czego pokazywać.

No stary. To że on to dał tu nie znaczy że się nie zna. Bo on bdb się zna. Nawet sam się go pytałem o funkcje w pythonie o których ty pewnie byś nie wiedział (A on je zna)

Może zaraz napiszesz że co ja tam wiem (Random 10postów -/+) To żeby tak nie było podaj mi funkcję na zmienną w zakresie która ma mi liczyć pliki .py przy odpalaniu i zamykaniu klienta. Czekam.

Funkcja ma podawać liczbę w bdlog (Okienko) *On to wiedział na luzie.

Opublikowano

No stary. To że on to dał tu nie znaczy że się nie zna. Bo on bdb się zna. Nawet sam się go pytałem o funkcje w pythonie o których ty pewnie byś nie wiedział (A on je zna)

Może zaraz napiszesz że co ja tam wiem (Random 10postów -/+) To żeby tak nie było podaj mi funkcję na zmienną w zakresie która ma mi liczyć pliki .py przy odpalaniu i zamykaniu klienta. Czekam.

Funkcja ma podawać liczbę w bdlog (Okienko) *On to wiedział na luzie.

Nie twierdzę że on się nie zna, twierdzę że pokazywanie takich rzeczy światu jest śmieszne.

sygnatura2.png

Opublikowano

Nie twierdzę że on się nie zna, twierdzę że pokazywanie takich rzeczy światu jest śmieszne.

Wiem, że to banalne, ale może komuś się przyda.

Czytanie tematu nie szkodzi, szczerze to sam nie wiem po chuj to komu, no ale nie wiadomo.

#guwno.

Opublikowano

Tak to przeczytaj 1 zdanie " Łoo ktoś się serio za pythona zabiera" Co może to nie brzmi jak szydzenie z autora?

@BTW: Sam w swoim poradniku pokazałeś jak pokazać Swój log przy starcie klienta? Co może to jest jakieś trudne do wykonania? Więc pierw trzeba popatrzeć na siebie a potem się śmiać z innych. Bez zmiany nazwy LOG!!!!

Opublikowano

Tak to przeczytaj 1 zdanie " Łoo ktoś się serio za pythona zabiera" Co może to nie brzmi jak szydzenie z autora?

@BTW: Sam w swoim poradniku pokazałeś jak pokazać Swój log przy starcie klienta? Co może to jest jakieś trudne do wykonania? Więc pierw trzeba popatrzeć na siebie a potem się śmiać z innych. Bez zmiany nazwy LOG!!!!

To było powiedziane żartem, co do komunikatu, to to przynajmniej ma jakiś sens xD

Nie widzę celu kontynuowania tej dyskusji.

sygnatura2.png

Opublikowano

To było powiedziane żartem, co do komunikatu, to to przynajmniej ma jakiś sens xD

Nie widzę celu kontynuowania tej dyskusji.

Ale słuchaj, w zasadzie on to dał żeby zbić % nie? Grunt, że to nie kolejna seria z epvp bądź quest typu when kill begin pc.give...

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Jeszcze 3 buttony w prawym dolnym rogu i by było fajnie.

[w lewo] - do przesuwania tła logowania w lewo (poprzednie tło)

[w prawo] - do przesuwania tła logowania w prawo (następne tło)

[GRAJ] - wiadomo

Na tłach logowania jakieś tutoriale/wiki, systemy ulepszeń, podpowiedzi, opis serwera itd.

Opublikowano

Michał .... Oby tak dalej ;) A możesz zrobić np jak zmienić interface logowania ?

Jak mi jakiś grafik zrobi grafike pod to, to zrobię. :|

#guwno.

Opublikowano

Może. Wystarczy podstawowe thinboard/board i z tego może wyjść ładny efekt. Przykład:

http://scr.hu/179v/351zr

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

autor źle napisał:

Otwierasz introloading.py z root

szukasz: Def Open

jeśli masz app.HideCursor() stawiasz przed tym # (jak u mnie) ,dopisujesz app.ShowCursor()  :D

def Open(self):
print "OPEN LOADING WINDOW -------------------------------------------------------------------------------"

#app.HideCursor()
app.ShowCursor()

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...