Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] na 15 lvl'u

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie do Was - jak Wam się gra/grało na ~15 lvl'u? Czy używacie/używaliście dużo mikstur czy tylko ja je tak używam ze względu na słabo rozwiniętą postać? Gram Łotrzykiem i jeszcze do 10 lvl'a było dosyć łatwo mi grać. Teraz zaczynają się schody.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na początkowych rzadko używałem mikstur tak samo na pozniejszych ze względu, że miałem kompana kapłana, również ekwipunek miałem odpowiedni do mojego levela, więc mniej używałem mikstur.

Opublikowano

Kapłan ma możliwość leczenia się jak dobrze pamietam, no nie? :P

Raz kupiłem 40 mikstur (regenerujące 250 życia) i szybko je wypiłem robiąc jedną misję. Teraz postanowilem kupić mikstury regenerujące 2000 życia jednak też mi schodzą jakoś szybko.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

no tak.

Opłaca się bardziej grać nim? Tzn. mniej kasy się wydaje na pewno na te mikstury, ale czy łatwiej zabijać potwory?

Opublikowano

Opłaca się bardziej grać nim? Tzn. mniej kasy się wydaje na pewno na te mikstury, ale czy łatwiej zabijać potwory?

Zdecydowanie łatwiej, jest tańszy w utrzymaniu.

Opublikowano

Jak mam tą postać (łotrzyk) to mogę zmienić ją na kapłana za jakąś opłatę?

Opublikowano
Opłaca się bardziej grać nim?

Nie graj nim!! poprostu wbij 16 lvl, zrob ms i wybierz sb go jako towarzysza do 32 sprawdza sie doskonale potem musisz pocic ale od czasu do czasu(masz juz taki zapas potek ze to nie problem)

Opublikowano

łotr to jedna z lepszych postaci , graj nim dalej, ja jak grałem kapłanem nigdzie sam rady nie dawałem a łotrem na spokojnie ;)

xD 

Opublikowano

Nie da się chyba, że jest w IS jakiś zwój czy coś o którym nie wiem. Pozostaje Ci albo grać dalej albo nowa postać.

Opublikowano

łotr to jedna z lepszych postaci , graj nim dalej, ja jak grałem kapłanem nigdzie sam rady nie dawałem a łotrem na spokojnie ;)

Widocznie nie umiałeś nim grać. Ja kapłanem zacząłem mieć problemy dopiero na 54 lvl.

Ale nie offtopując, graj kim grasz ;) Nie rób misji chwilowo tylko same dugeony i wydrop eq. Wtedy będzie z górki.

Opublikowano

Kapłan ma możliwość leczenia się jak dobrze pamietam, no nie? :P

Raz kupiłem 40 mikstur (regenerujące 250 życia) i szybko je wypiłem robiąc jedną misję. Teraz postanowilem kupić mikstury regenerujące 2000 życia jednak też mi schodzą jakoś szybko.

Wtf 4 mikstur? Tez gram łotrzykiem i nie kupiłem żadnej mikstury. Hmm do 10 prawie wcale nie uzywałem, a do 16 już troche wiecej, ale nie sporo. Teraz na 16 dostałem kapłana, to teraz już w ogole nie używam.

Opublikowano
. Teraz na 16 dostałem kapłana, to teraz już w ogole nie używam.

Tak, tak i zapomniales dopisac ze stanoles na 25 lvlu..zobaczymy dalej

A co do tematu to nie ma mozliwosci zmienia profy i naprawde nie warto lotrzyk jest tutaj za silny i przyjemnie sie nim gra kleryk tylko z dobrym eq chyba ze bys znalazlbys kolezke do expa i ms to spokojnie byscie ogarniali ale jesli grasz w samotnosci trickster jest dla cb ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...