Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie się nie opłaca, lepiej postawić własny i go rozkręcić..

Za 500 zł kupujesz tylko serwer z graczami.. nic ciekawego (autorskiego) tam nie mają..

Lista ich pluginów:

AuthMe, AutoMessage, AutoSaveWorld, AZRank, CombatLog, CustomCommands, Essentials, Factions, JoinMessage, KitPlugin, NameTags, NoCheatPlus, OtherDrops, PermissionsEx, SimpleHealth, TagAPI, Vault, WorldEdit, WorldGuard

Kilka dni roboty i masz serwer gotowy, reklamę robisz ciekawą i zyskujesz graczy :)

Zaoszczędzisz na tym.

Opublikowano

Aż mi się żyga... zresztą wiesz o co mi chodzi :) Za taką cene mołbyś postawić 300 slotowy serwer...

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Taki serwer to mógłby być wart maksymalnie 100-150 zł :P Więc ja ci odradzam zakupu :) Za tą cenę to spokojnie kupisz dobrą maszynę dedykowaną, na której możesz postawić pięć takich serwerów :D

Opublikowano

Za taka cenę maszynę dedykowany 260 slotów , serwer TS3 sklep serwera oraz strona www

Zdecydowanie

Sie

Nie

Opłaca

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nie wiem co za pajac to dał, jednak nie znajdzie kupca. To się nie opłaca, w ogóle.

Opublikowano

Skoro ten serwer jest taki dobry , zarabia na siebie trzykrotnie to jest jednak w tym haczyk bo po co ktoś miałby oddawać pseudo swoją pensje ?

Sprzedający coś zapewne zataił , zdecydowanie nie kupuj

Opublikowano

Stary nie. 500 zł ten serwer 50 nie wart. Może mu się pomyliło może miał dać 50?

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Nie, nie i jeszcze raz nie. Slotów mało, graczy super dużo też nie ma, hosting słaby. Jeśli za 50zł, to okej, ale za 300zł?!?! No chyba nie. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Za tyle zł stanowczo nie! Za 500zł kupisz dedyka 64GB a nie serwer 45slotów :) Stanowczo odradzam

Opublikowano

Lepiej zrób sobie serwer na kompie, jak będzie w pełni skończony to szukaj adminów (chyba że już masz) tylko zrób kopię całego serwera. Nakręć reklamę na YT i podaj datę kiedy będzie "Wielkie Otwarcie" i podaj IP. Kup jakieś 80 slotów i dobrą ofertę dla VIP'a i SuperVIP'a to szybko zarobisz. Może wydasz ponad 100zł, ale potem wyjdzie ci na +. Daaaaaj Lajka :D

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...