Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FIFA13 crashuje przy włączaniu

maciusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, wczoraj zgrałem od kolegi fife13 na pendrive.. wszystko jest super, instaluje. ok zrobiłem wszystko włączam gre dalej spoko pokazuje sie baner ten Fifa i nagle E0001 .. czytałem o tym na internecie to zrobilem to fifaconfig i zmienilem w oknie.. to teraz mi crashuje gra po banerze bez tego E0001. co mam zrobić by móc normalnie sobie zagrac ?

pzdr.

Sorki za ortografie, jestem dyslektykiem i nie czytam tego co pisze

cdf0765e344dec7d5dad69cb988d1145.jpg
Opublikowano

Zazwyczaj pomaga reinstal gry.

Jak to nie pomoże to zainstaluj najnowszy sterownik karty graficznej.

A jak nic nie zadziała to ustaw plik replay0 tylko do odczytu niektórym to pomoga. (Moj komputer/dokumenty/fifa13/i tam bedzie 1 folder z tym plikiem)

Ewentualnie możesz też zainstalować sterowniki do fify które są w katalogu z fifą.

W ostateczności możesz skorzystać z mojego poradnika tylko on jest do innych błędów ale może ci pomoże ;p

(http://www.mpcforum.pl/topic/990408-tutfifa-13-problem-z-wylaczaniem-sie-gry-rozwiazany/)

Opublikowano

katkox , niemam tego pliku (replay0) w dokumentach .. mam tylko fifasetup dafuq ?

oczywiście że reinstallowałem grę , nie jestem aż tak głupi

mam problem ze sterownikami , otóż jak sie sprawdza jaką sie ma karte graficzną : wiem tylko że mam z firmy ATI

pzdr.

@Edit.

mam plik installer.exe w którym mi sie włącza okno originu ale niemoge rozpakować tych GameFilesPart..... przez ten program.. jak to zrobić ?

do tej pory (3 razy) rozpakowywałem to ręcznie

cdf0765e344dec7d5dad69cb988d1145.jpg
Opublikowano

haha wszyscy debile.

nie naprawisz tego bo to jest na jednego kompa gra

bo odpala się przez origina.

kup własną grę.

vip.png

Maksymalnie maksymalny, LewyReus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...