Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RealusCraftus- [ekonomia][gry hazardowe][firmy][bank]

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5b724ce4000af5554eaebd46.jpg RealusCraftus

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Ekonomia!

strzalka.gifSloty: 20

strzalka.gifIP: 5.39.48.73

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzÄta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Administracja2.png
ZiomuuSs,AndrojusPL,rexi

pluginy.png
Odpowiednie

InformacjeDot.png
Zdobywaj kase, zrób własną firmę lub dołącz do istniejącej aby się wzbogacić, weź kredyt jeśli potrzebujesz kasy, jeśli lubisz ryzyko, pograj w gry hazardowe , uważaj na policję bo cie może wsadzić do paki, kup samochód żeby się szybciej poruszać, kup działkę i rozbuduj ją, kup miejsce na firmę aby wybudować biurowiec,bierz udział w eventach bo to łatwy sposób aby się wzbogacić, zdawaj parkoury bo nagroda już czeka, kop skałę, może wypadnie z niej coś ciekawego ;) ,kombinuj żeby zarobićkase, każdy sposób jest dobry zajrzyj do Itemshopu sms jeśli serwer się spodobał, handluj i stań się multimiliarderem, wybór należy do ciebie!

Opublikowano

Serwer wygląda zajebiście ! Na pewno wbije :) !

@EDIT

Jednak zmieniam zdanie o tym serwerze... Zwykły FB ze zepsutymi pluginami i nie doświadczoną administracją, piszę do admina o on za 5 razem odpisuje. Spodziewałem się tam miasta bo sama nazwa : RealusCraftus... PVP włączone na spawnie. Zero budynków tylko jakaś mała kolejka malutki bank i w chu* pustych działek. Jeśli ja miałbym być adminem nazwałbym ten serwer FreeBuild z działkami a nie jak ich nazwa. Jest jeszcze jeden budynek który tam zobaczyłem : Policja, ah tak Policja, wielki kloc z niebieskiej wełny. Zero tabliczek, że to policja. Tylko parę cel i pokój dla policjantów.

SERWERA OSOBIŚCIE NIE POLECAM !!!

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Przepraszam a ja na WL Tez chce :> (Jestem Adminem) ~ Sqart

@2UP :

Postaram się zrobić więcej budynków i więcej atrakcji, jezeli mnie dodają na WL, chodź ... chyba o mnie zapomnieli

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...