Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sunwell.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wracam do wow'a po mojej 7 letniej karierze, i 2 letniej przerwie. Ściągnąłem wszystkie patche, tj. 3.0.1 - 3.3.5a, zainstalowalem Classica, TBC, i po zainstalowaniu tbc pobrałem jakiś update (3.2 GB), gra zaktualizowała mi się do właśnie patcha 3.0.1. Zainstalowałem wszystkie patche do 3.3.5a, wgrałem realmlist sunwella, loguje się przez mój Login, i proszę taki błąd:

aciq.jpg

Za pomoc oferuje +5 w profilu, i dużo lajków.

ronaldov2.png

"Real Madryt Ponad Życie"

Opublikowano

Pobierz WoW Wrath of The Lich King bo tu pisze ze tego dodatku nie ma na twoim kompie ;x

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Pobierz WoW Wrath of The Lich King bo tu pisze ze tego dodatku nie ma na twoim kompie ;x

Mam go na płycie, ale tu już znalazł się 2 błąd. Jak odpalam installer, to wyskakuje taki błąd 3zk.png

ronaldov2.png

Opublikowano

Powinieneś mieć min. 16 GB . Odinstaluj to co masz teraz i zainstaluj TYLKO Woltk i potem patche

Czyli mam usunąć cały folder z wow'em i zainstalować od razu wotlka tak?

ronaldov2.png

Opublikowano

Zrób tak jak pisze kolega pisze jeśli to nie pomoże to najwidoczniej musisz pobrać nowego ;x

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Nie może zainstalować samego dodatku go gry... Instaluj po kolei podstawkę, TBC i WOTLK, do tego patche. Jak nie chcesz, a masz dobry internet, to poszukaj gotowej wersji 3.3.5a do pobrania (pobierasz, zmieniasz realmlist i grasz)

Opublikowano

@ Menddor bardzo dziwne ! Pamiętam jak istalowałem sobie sunwella w tamtym roku , to wystarczyło ściągnąć samego Wotlka i działa .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

WoW powinien zajmować ci dokładnie 16.6 GB sam gram na sunwellu ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...