Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 2 za 20 zł :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up WTF. Za reklamę forum jest perm, a zamknąć to możesz sobie drzwi.

@topic Cena całkiem fajna, ale szkoda że 4.99 bo w PSC za 2 dychy się nie zmieści.

@down Gdzie w regulaminie pisze że nie można reklamować programów. A nawet jeśli reklamuje to na zlecenie to na szkodę forum to nie działa, bo i tak nie mają sklepu.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ale jesteś nie miły - to jest reklama programu steam. MOże robi to na zlecenie??

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Xanter,też zakupiłem właśnie.Tylko szkoda że waży 16.9GB :D jeszcze 4 godzinki :3

@Kejk no szkoda :D mi akurat jedno psc zostało jak kupiłem Killing Floor za 3 Euro. <3

Ja akurat przez Paypala kupuje.

Zaraz chyba dokupie jedynke bo tylko 2 ojro.

76561198001815076.png
Opublikowano

wole z neta sciagnac ;_; przykro.

Nam też przykro że Cię nie stać ale nie wiem czy jest jakiś racjonalny powód aby się chwalić takim stanem rzeczy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dlaczego dopiero teraz kupujecie taką wyśmienitą polską produkcję? Takie produkcje powinny być zamówione w pre-orderze, bądź kupione w dzień premiery.

Opublikowano

Nam też przykro że Cię nie stać ale nie wiem czy jest jakiś racjonalny powód aby się chwalić takim stanem rzeczy.

Oj ,aż mi się przykro zrobiło przez twój ból dupy :(

graphic.png

Opublikowano

stac mnie, ale po co mam hajs wydawac jak moge miec za darmo? gra i tak nie ma opcji multi więc jak dla mnie to strata kasy.

Opublikowano

Nie wiem o co Wam chodzi ? Jeżeli ktoś chapnie taniej to znaczy, że jest gorszy ? Mi się wydaje, że nawet lepszy bo zapłacił mniej za to za co wy musieliście bulić ;)

Opublikowano

stac mnie, ale po co mam hajs wydawac jak moge miec za darmo? gra i tak nie ma opcji multi więc jak dla mnie to strata kasy.

Gre stworzyli polacy wiec polak nie powienien piracic gry polskich producentow :D

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja tam kupiłem jedynkę za 50 zł niedługo po premierze i nie żałuję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...