Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM grasuje ?

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanko czy na s25 grasuje jakiś gm i banuje ? Bo nie chce załapać bana za FB

+ 2część Wędka + ile najlepiej łowi rybki ??

#JebacSygnatury

Opublikowano

Cześć mam pytanko czy na s25 grasuje jakiś gm i banuje ? Bo nie chce załapać bana za FB + 2część Wędka + ile najlepiej łowi rybki ??

+20 najlepiej łowi. Żadko ale bana możesz dostać (logi ;p)

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Na S25 jest też sporo graczy.Większa szansa,że ktoś Cię zgłosi,więc staraj się łowić na uboczu,sprawdzając co jakiś czas,czy nikt do Ciebie nie napisał.

Opublikowano

Wszędzie są gmi, wystarczy że ustawisz fb i on zawsze cie przyczai i napisze do ciebie.

Jak ja bocilem na FB to do mnie nikt nie pisal.. Bo lowilem mialem okno z mt widoczne z PW jedynie mnie wywalilo, bo napisane nie bylo w 100% , Ale to bylo s19.

raczej teraz sprawdzaja bardziej logi niz pisza bo pisanie teraz jest neutralne przy tych botach

Opublikowano

Przeważnie przechadzają się i zadają pytania typu ''Jak idzie łowienie'' i tak dalej. Jak nie odpowiadasz przez dłuższą chwilę to zaraz możesz wyłapać bana.

Opublikowano

A co zrobic zeby nie wyskoczyc w logach?? bo nawet nie wiem co to :)

Logow nie ominiesz, zapisuja sie wszystkie rzeczy ktore robisz. w grze..

Opublikowano

Przychodzi gm i pisze na czacie, nie pisze na pm, bo wiedzą ze ktoś może mieć tylko pmy otwarte. Jak mu się nie odpisze to jest ban, w powodzie oczywiście hs.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć mam pytanko czy na s25 grasuje jakiś gm i banuje ? Bo nie chce załapać bana za FB + 2część Wędka + ile najlepiej łowi rybki ??

GM może być wszędzie i za każdego hacka możesz dostać bana . Najlepiej hackować z rana lub w nocy :P

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

GM może być wszędzie i za każdego hacka możesz dostać bana . Najlepiej hackować z rana lub w nocy :P

Na każdym serwerze grasuje GM, jednak możesz spokojnie bocić w godzinach 3-7

69sf.png

Opublikowano

Na każdym serwerze grasuje GM, jednak możesz spokojnie bocić w godzinach 3-7

Ale rano czy Ci chodzi od 15 do 19 ? :D

@EDIT

No bo komu by sie chciało zapierdalać od 3 :D Jak już to od 6 :P

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Ale rano czy Ci chodzi od 15 do 19 ? :D

@EDIT

No bo komu by sie chciało zapierdalać od 3 :D Jak już to od 6 :P

Da się automatycznie ustawić komputer aby włączył się o 3, sam sobie włączył metka, zalogował postać i odpalił fb. Trzeba tylko poszukać.

2l6yat.jpg

Opublikowano

Gdy używasz wspomagaczy zawsze musisz liczyć się z ryzykiem.

Pamiętaj,że GM może obserwować Cię cały czas z komendy /inv i zapytać Cię tylko formalnie lub napisać ,,Cześć".

Może też kryć się pod postacią jakiegoś moba etc.

Opublikowano

Nie łudźmy się na s25 i 26 tylko chodzą gram na s21 i s1 i s26 i czasem na s25 na raz więc znam się na rzeczy i wiem co mówię a chodzą tylko na s26 i to czasem.

To nie sg ale najgorsze zagrożenie masz ze strony graczy najczęściej oni filmują najlepiej włącz opcję gm i jak ktoś podejdzie żeby przestał łowić nawet nie gm.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...