Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14D] CusT

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się odwołać od bana moją głupią niewiedzą, nie wiedziałem o tym, że na forum nie popieramy piractwa (Chociaż, w dziale minecraft, są pirackie launchery ) Chciałbym prosić o 1 a zarazem ostatnią szanse, aby dać mi UB, mogę obiecać, że to się nie powtórzy.. Piszę teraz w stresie, tak więc moja wypowiedz, może być napisana po chińsku.

Opublikowano

W dziale Minecraft mogą być ponieważ autor gry zezwala na to(tak słyszałem). A autor gry Cube World nie zezwala na piracką wersje gry. Także w regulaminie jest jasno napisane o piractwie. Polecam czytać na przyszłość i mam nadzieje że ten ban Ciebie nauczy czytania regulaminów działu.

Pozdrawiam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mówię że zawiniłem, regulamin czytałem i całą tabele kar również, lecz CubeWorld'a pobrałem tylko z tego linku, zrobiłem to nieświadomie nie wiedząc o tym że wstawiając ten link, podlega to piractwu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...