Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co ile w ogóle się opłaca modlić ?

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , bo jak się modle np co 1h to dostaje z dupy nagrody tylko jakąś łaskę mędrca czy coś takiego bodajże, a jak np rano jak wstanę to dostaje expa , nieoszlifowane diamenty etc. Więc powtórzę pytanie co ile się modlić ? ;)

xD 

Opublikowano

Tak jak w temacie , bo jak się modle np co 1h to dostaje z dupy nagrody tylko jakąś łaskę mędrca czy coś takiego bodajże, a jak np rano jak wstanę to dostaje expa , nieoszlifowane diamenty etc. Więc powtórzę pytanie co ile się modlić ? ;)

Jak pierwszy raz się modlisz dostajesz najlepsze nagrody, expa, największą ilość diamentów itd., za każdym razem jak się modlisz dostajesz coraz słabsze nagrody.

Opublikowano

Jak jesteś blisko ogniska to czemu się nie pomodlić? Ja się dzisiaj modliłem dwa razy i za każdym razem dostałem expa. Zależy od szczęścia.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak jesteś blisko ogniska to czemu się nie pomodlić? Ja się dzisiaj modliłem dwa razy i za każdym razem dostałem expa. Zależy od szczęścia.

Pierwsze trzy nagrody są najlepsze potem są to losowe i mniej wartościowe nagrody.

Opublikowano

Inaczej!

Pierwsze 3 modlitwy na dzień są najbardziej opłacalne ;)

Później już lecą łaski bogów i tego typu rzeczy!

Opublikowano

Warto się modlić ile wlezie :D jak miną 24h od tej pierwszej to znowu ci się odnowi i będziesz miał te 3 lepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...