Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział - Pomoc Przy Tworzeniu Serwerów

ormax

Przydało by się takie ulepszenie do tego działu???  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda?o by si? takie ulepszenie do tego dzia?u???

• Tak
      14
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Na naszym forum jest coraz więcej SPAMU a w szczególności w Dziale Tworzenie Prywatnych serwerów

Wiem, wiem jest w przyklejonych topic "problemy techniczne dot. prywatnych serwerów" ale albo nikt tego nie używa

ale też nikt tam nie odpowiada na trochę trudniejsze pytania!

Więc proponuje aby zamiast topika w podklejonych zrobić osobny "poddział" Tworzenia Prywatnych serwerów"

A w tym dziale co teraz pisze tzn. Tworzenie Prywatnych serwerów był tylko działem do tutoriali i ew. spolszczeń (questów)

Wiem, może powiecie że też jest temat w przyklejonych "Spis tutoriali" ale tego również prawie nikt nie używa;/

A jakby wszystkie problemy się z tego działu pousuwało to może, może ktoś by zauważył zanim napisał (może) w dziale problemy techniczne dot. prywatnych serwerów

jakiś interesujący go tut, w którym rozwiązany jest jego problem

Admini proszę nie zamykajcie tego tematu, niech się wypowiedzą użytkownicy, którzy chcą aby to forum się rozwijało, albo ci którym bardzo przeszkadza problem n00bów i neO na tym forum

Pozdro

Nie mam dostępu do sugestii dot. forum i dlatego tu napisałem

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Właśnie te subforum jest od tego

W tworzeniu serwerów zadajemy pytania dotyczące serwerów, nawet te banalne czasami okazują się ciężkie to rozgryzienia.

Według mnie "Nie"

Jest temat dla "nupów" w którym userzy pomagają

To jest ukryta treść, proszę

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

ja też im czasem pomagam ale czy nie zauważyłeś że więcej niż połowa nawet nie spojrzy do Regulaminu działu , spisu tutków i w ogóle do przyklejonych tematów??

Ostatnio było pytanie - jakie jest id rybaka?

chyba to mówi samo za siebie

I jeszcze jedno...

teraz na razie się nie pojawiają błędy co były w połowie grudnia, ale te błędy też są spowodowane przez "niekumatych dzieci"

bo przeciążają bazę a forum ma limit miesięczny wysyłania do hosta ustawień, plików, treści itp. ...

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Bo nikt nie potrafi używać kolejno wymienionych opcji:

"Szukaj"

"Edytuj"

"Cytuj"

Do tego:

-Nie piszecie (większość) poprawnie po Polsku

Irytujące jest pisanie tematu, a okazuje się, że odpowiedź na Twoje pytanie znajduję się 3 czy 4 tematy niżej...Najpierw powinno się przeszukiwać forum...Jeśli się nie znajdzie tego, co potrzebujemy, wtedy piszemy temat...ale niektóre tematy dobijają mnie:

Przykład...Widziałem ten temat, ale został on usunięty:

"ELo chce wam pkzać nwy serw OroMT2 sieci chamaczi: jest tylk jedna ale tp sie zmieni...OroMT2-1 haslo: 12345 wbijac na serwa moze dam komus gm"

Ja zanim zrobię reklamę, najpierw ją piszę, potem daję "Podgląd Postu", poprawiam błędy, skrypty, a dopiero wtedy kiedy uznam za stosowne, wysyłam reklamę na MPC...

Tak wygląda ten "SPAM" w tym dziale...Marian powiedziałby, że ten temat zbędny ^^ i ja też tak uważam.

Opublikowano

nie macie dosyć pomagania innym w banalnych sprawach???

Rozumiem, bardziej skomplikowane,które nie da się rozwiązać bez czyjejś sprawy

ale proste sprawy ...

rozwiązania wszystkie są w spisie tutków więc niewidze przeszkód żeby chytrze wejść na "Spis tutków ", nie trzeba się chyba naszukać...

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Moim zdaniem to jest niepotrzebne. Czemu? Dział "Tworzenie serwerów prywatnych" jest właśnie od pomocy innym.

Chociaż... Coraz więcej jest tematów o tytułach podobnych do "POMOCY!", "Problem ;/" czy "HELP DAM 5* I GM", które NIC NIE MÓWIĄ, w czym problem. Efekt? Mniej ludzi będzie przeglądać takie tematy, bo nie będzie wiadomo z nazwy tematu, o co chodzi. Nikt z takimi tematami nic nie robi, a przecież ktoś powinien. A niech sobie spamują. Z tym że robi się na forum bałagan, i znajdź tu potrzebne informacje.

To byłby kolejny dział dla takich tematów typu "HELP!!!", zamiast np. "Problem po wgraniu swojej tabeli [...]", a w podtytule "W efekcie - błąd Connection refused" (to taki przykład tylko).

Opublikowano

Mowisz ze jest za duzy spam ??

Ten temat to tak samo jeden wielki spam

Byla nie dawno ankieta tamta by sie przydala

ale to w ogole nie

Jest dziala Tworzenie prywatnych serwerow i tutaj pomagamy

Naprawde zbedne to jestem na NIE

a najlepiej CLOSE

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...