Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czołg 5 tieru.

kacper69768

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie opłaca się kupować V tieru za złoto.

Kup KV-1 + premium i lepiej na tym wyjdziesz ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A jak wyjdę z T1Heavy + premium?

Nie posiadam tego czołgu ale T1 a KV-1 podobno są bardzo zbliżone zarobkowo więc to już zależy od Ciebie czym zagrasz.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeżeli tak bardzo chcesz tego premium czołga to bierz T-25 albo Churchilla III, zależy czy wolisz medy lub heavy.

Ale radzę brać premkę i kv-1 T1 heavy lepiej wyjdziesz.

Opublikowano

Mi fajnie grało się Crusderem , fajny , przyjemny scout :)

/edit Fail nie przczytałem że prem tank , jak prem to T-25 , Churchill III , Ram II

Opublikowano

Ja pociskam T1 HT i bez konta premium na rundzie z 1,5k. DMG i 2/3 kille wyciągam z 20k.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Nie opłaca się kupować premki 5 tieru. Jak się uprzesz to moim zadaniem T-25 jest najlepszy. Jednak radzę kupić KW-1, T1HT lub type T-34 (mnie nim się bardzo dobrze jeździło)

Opublikowano

wlasnie doczepie sie jeszcze tu o kv-1 i T1 heavy, mialem je oba i lepiej zarabial T1 ale to trzebabylo koksic gdy go mialem bylem paczatkujacy i nie moglem przebic kv ale potem jak wbilem kv-1 to juz wiedzialem co i jak T1 wyciagalem po 20k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie opłaca się kupować premki 5 tieru. Jak się uprzesz to moim zadaniem T-25 jest najlepszy. Jednak radzę kupić KW-1, T1HT lub type T-34 (mnie nim się bardzo dobrze jeździło)

Premium V - tylko T-25

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

Heh ja kiedyś tak dla zabawy kupiłem Churchila 3 w promocji za 750 golda. Wbrew rozsądkowi go kupiłem. Wiedziałem, że będzie on mułowaty, a ja wole LT i MT- czyli czołgi szybkie.

Churchil przypał nawet i mi do gustu. Świetnie się nim gra. Jako czołg do zarobków dla początkujących graczy jest on świetny.

Potem jak ci przyjdzie zbierać kilka milinów- będziesz musiał pomyśleć nad zakupem droższej premki- chyba, że będziesz cierpliwie zbieram 5-ką :)

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

najlepszy czołg 5 tieru to kw-1 twardy ma wybór armaty

ale równolegle koło niego znajduje się niewinna zapałeczka jakaś taka bez działa a w środku ma powieszone pod sufitem złote sztabki jak to walnie to -400

więc zależy jakie czołgi wolisz jeżeli muły to kw1 jeżeli lekkie to szermana a najlepszym premkiem 5t jest zdecydowanie t25

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...