Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ranny

Czarownik Chudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanko co mam zrobic bo caly czas pisze mi ze jestem ranny jak sie uleczyc czy cos ?

Musisz kupić u sprzedawcy taką apteczkę, potem wystarczy ją użyć i się uleczysz.

Opublikowano

Możesz też przez określony czas stać przy ognisku, bez potrzeby kupowania apteczki, to też Cię uleczy.

Dokładniej trwa to 5 minut. Ale z tego co zauważyłem, nie musimy być przy ognisku, ale nie możemy brać udziału w walce.

Opublikowano

Cześć mam pytanko co mam zrobic bo caly czas pisze mi ze jestem ranny jak sie uleczyc czy cos ?

Dzieje się tak jak umierasz (np. zabiły Ciebie potwory, wpadłeś na pułapkę) wtedy musisz odczekać 5 minut w obszarze ogniska, aby Twoje rany się "zagoiły". Warto to robić od razu, ponieważ lekkie rany mogą zamienić się w ciężkie i wtedy będziesz za bardzo osłabiony.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...