Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ace of Spades - Zacina się pomimo wystarczającego sprzętu

Grr4n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem kupiłem sobie Ace of Spades na Steam. Wydaje się, że gra pixelowa itd. Ale nie wiem dlaczego

zacina mi się niemiłosiernie, gram na trybie classic to nie tnie się tak do 8 graczy na serwie, potem spadki fps do 11,

tak samo jest na serwerach tych nowszych np. Kopalnia diamentów itd. lecz tam zacina mi się już przy 4 graczach.

(wszystko to na minimalnych detalach, 800x600) Nie wiem o co biega, mój komp (tak myślę) powinien pociągnąć tą gierkę na maksymalnych, a tu proszę bardzo. Liczę na szybką odpowiedz, i pomoc (nie chce komentarzy typu kup se to czy tamto :/)

Specyfika sprzętu:

Karta grafiki: Nvidia GeForce 9600 GT

Zasilacz: Fortron 450W

Procesor: 2x3,00Ghz Pentium Dual Core E5700

RAM: 8,00GB

Opublikowano

Trochę dziwne że masz ściny w takiej grze, która powinna ci chodzić płynnie na max detalach.

Zrób na początek podstawowe czynności typu wyłączenie antywirusa i zapory, może one w jakiś sposób "kłócą" się z grą, przeczyść też komputer od środka z kurzu oraz dysk poprzez jakiś program np. CCleaner.

Może aktualizacja sterowników do karty graficznej też trochę pomoże.

Opublikowano

Antwirusa i zapory wcześniej wyłączyłem i nic, komputer zaraz odkurze i powiem co z tego wynikło, ccleaner tez był

Opublikowano

jak to sprawdzić?

A i tamte rady nic nie pomogły...

Najlepiej programem np Ultimate Everest i gdy odpalisz na pasku na dolę po prawej pokażą ci się stopnie.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...