Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban od PB za nic?

RoCoKo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj pobrałem sobie wszystkie DLC i poszedłem spać ^_^ Rano wstaje odpalam BF'a gram chwilkę i zostaje wyrzucony z serwera za "Multihack" SS: http://puu.sh/3BUEZ.png [puu.sh]
W plikach gry NIC nie grzebałem żadnych wspomagaczy też nie pobrałem i nie używam...
Kupiłem grę 8lipca więc może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? Przed pobraniem DLC wszystko śmigało ;]
I nie piszcie zbędnych komentarzy typu "CHEATER!"
Z góry dzięki ;)

Napisałem też na Battlelogu i czekam na odpowiedzi ;x

Opublikowano

a próbowałeś grać na innych serwerach?

Tak dzieje się to samo

Napisz lepiej do supportu, bo normalni gracze raczej Ci nie pomogą.

Napisałem od razu i czekam na odpowiedz....

Opublikowano

@ref.

Odpisali że potrzebują więcej informacji GUid i nick,

Napisałem im wszystko jak chcieli teraz znów muszę czekać...

Macie jakieś pomysły jak mogę im udowodnić, że nic nie mam ;)?

Opublikowano

Macie jakieś pomysły jak mogę im udowodnić, że nic nie mam ;)?

Nie masz czym udowadniać. Napisałeś to czekaj..

Najlepiej to pisz do supportu angielskiego, tam normalnie możesz z nimi na czacie rozmawiać. A w polskim to e-mail i czekać nie wiadomo ile...

Opublikowano

Nie masz czym udowadniać. Napisałeś to czekaj..

Najlepiej to pisz do supportu angielskiego, tam normalnie możesz z nimi na czacie rozmawiać. A w polskim to e-mail i czekać nie wiadomo ile...

Piszę z angielskim :>

Dowiedziałem się tyle, że BAN NIE ZOSTANIE ZDJĘTY -.-

To przecież kradzież jeśli nie cheatuje a zostaje banowany -.^ 120zł za "Premium Edition" w plecy ;x

Idiotyzm....

Opublikowano

Piszę z angielskim :>

Dowiedziałem się tyle, że BAN NIE ZOSTANIE ZDJĘTY -.-

To przecież kradzież jeśli nie cheatuje a zostaje banowany -.^ 120zł za "Premium Edition" w plecy ;x

Idiotyzm....

nie ty pierwszy i nie ostatni , ja też dostałem Bana od EB za nic za aimbota na pustym serwerze wlazłem na niego żeby poganiać troche po pustej mapie,pare razy wystrzeliłem z broni i po paru minutach dostałem bana za aimbota ,pisałem odwołanie ale to nic nie dało nie zdjeli bana ,takie jest zycie coś musiało pójść nie tak. biznes robi biznes ja też mam premium,mam bana i dalej gram ale sa serwery na których dostaje kicka za cheatowanie ,dla mnie smiechu warte bo jak mozna cheatować na pustym serwerze .niebawem pojawi się BF4 więc nie warto kupować nowego klucza do bf3

Opublikowano

nie ty pierwszy i nie ostatni , ja też dostałem Bana od EB za nic za aimbota na pustym serwerze wlazłem na niego żeby poganiać troche po pustej mapie,pare razy wystrzeliłem z broni i po paru minutach dostałem bana za aimbota ,pisałem odwołanie ale to nic nie dało nie zdjeli bana ,takie jest zycie coś musiało pójść nie tak. biznes robi biznes ja też mam premium,mam bana i dalej gram ale sa serwery na których dostaje kicka za cheatowanie ,dla mnie smiechu warte bo jak mozna cheatować na pustym serwerze .niebawem pojawi się BF4 więc nie warto kupować nowego klucza do bf3

Hah... No to ładnie...

Tylko, że ja tego tak nie zostawię :> To jest kradzież ;]

Jeszcze bezczelnie zamykają dodawanie odpowiedzi/pytań do supportu -.-

Opublikowano

No ja słyszałem dużo ludzi tak ma a jeszcze nikt nie dostał un-bana

I raczej nie dostanie...

Po ponownym zgłoszeniu nie dostałem odpowiedzi przez 5 dni... czekam nadal :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...