Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak Misji

boxer010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam 19 lv okolo 1/3 paska expa i nie mam juz zadnej misji, wykonalem wszystkie a lv nie wpadl. macie jakis sposób na dobicie lv? bo z samego bicia potworów nic prawie nie leci;p z gory dzieki za odp

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

sprawdzalem, nigdzie nic nie ma, a na wczeniejszych postaciach nie mialem takiego problemu

Musisz mieć, przeszukaj dokładie lokacje. Wbij następny level na pvp czy foundry i zobacz u Knoxa.

Opublikowano

przypomniala mi sie 1 rzecz, mialem misje w skrytowierzy zeby zabic jakiegos bossa, w polowie misji wywalilo mi neta, a teraz nie ma jej w zadaniach? to moze byc powodem?>?

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

przypomniala mi sie 1 rzecz, mialem misje w skrytowierzy zeby zabic jakiegos bossa, w polowie misji wywalilo mi neta, a teraz nie ma jej w zadaniach? to moze byc powodem?>?

tą misje można robić od 15-19 poziomu, musisz iść tam jeszcze raz i poczekać w kolejce na innych graczy, bo jeżeli nie wykonałeś questa bo jak mówisz wywaliło CI neta to jest ona nadal aktualna. A jeżeli naprawdę questów nie masz (choć nie wiem jak to możliwe) to jesteś zmuszony iść na arenę powalczyć , bo dostaje się w cholere expa.

xD 

Opublikowano

Musisz poszukać.

Czasami są dostępne misje jednak nie wyświetlają mi się (dopiero jak przejdę sie po mapie to wyświetlają się te wykrzykniki i wtedy biorę misje)

I rada na przyszłość, żebyś brał od razu misje po zakończeniu innej jeśli jest dostępna bezpośrednio u tego samego npc.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

up wszystkie misje bralem i wykonywalem, a co do tematu, wbilem 20 lv na dominacji pvp, i oprucz odebrania konia nadal zadnych misji, a mapy sprawdzilem

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

up wszystkie misje bralem i wykonywalem, a co do tematu, wbilem 20 lv na dominacji pvp, i oprucz odebrania konia nadal zadnych misji, a mapy sprawdzilem

To spróbuj kolejne levele wbić i sprawdź w lokacji czy masz questy i w Enklawie u Knoxa, jak nie pomoże pozostaje ci pisać do supportu.

Opublikowano

to nie powinno byc, wczesniejsza postac miala misje na bierząco, i w tych samych miastach. wiec musi byc jakis bug, tylko jak go naprawic

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

to nie powinno byc, wczesniejsza postac miala misje na bierząco, i w tych samych miastach. wiec musi byc jakis bug, tylko jak go naprawic

Już ci pisałem, pisz do supportu, dziwne to dla mnie, że masz takiego buga.

Opublikowano

ok, dzieki wszystkim, przejechalem kazdą mape w kazdym zakątku wkoncu po 1h jezdzenia, znalazlem misje ;] dzieki wszystkim za pomoc, i sorry za zawracanie glowy, z mojego powodu

TqL

6dIB3s_s2.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wciskacie "K" idziecie do kolejki podziemia, potyczka i pvp, pod koniec misji macie około 1000-2000xp, lub wybieracie misje z foundry pod tytułem"Arena" i jakieś 10-20min nawalacie, leca itemki, xp a potem jak już ubijecie wsio podchodząc do skrzyni wpada 14-1/3 paska lvla(ja czarodziejem i łotrzykiem solo bez problemu robie tą misje) :-) przy okazji zrobicie dzienne zadania od Rexia i zarobicie trochę AD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...