Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie:

- Można posiadać kilka kont na YouTube ? Jeżeli tak to mogę dać sobie z nich suba, łapkę ?

- Znacie jakiś dobry sposób na rozsławienie filmu ?

Opublikowano

Czemu nie?Robisz konta na innych e-mailach jeżeli nie da się na jednym.A na rozsławienie filmu to myślę ,żebyś dawaj swój film,kanał w sygnaturę na różnych forach których korzystasz.To jak napiszesz coś to pod twoją odpowiedzią w twoim profilu będzie napisane co tam chcesz np "zapraszam na mój kanał". Taki mój pomysł.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Zostaw komentarz pod jakimis popularnymi filmami np. Roja Rocka Blowa Vertez IsAmU ;) np. Zapraszam na mój kanał Wiele ciekawych filmów!

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up

Lepiej nie bo bd hejt.

Sa specjalne strony robisz konto na yt podlaczasz pod strone i za suby , like , watch dostajesz punkty ktorw wymieniasz na suby , like , watch.

Opublikowano

Zostaw komentarz pod jakimis popularnymi filmami np. Roja Rocka Blowa Vertez IsAmU ;) np. Zapraszam na mój kanał Wiele ciekawych filmów!

W inforojkach daj komentarz że zapraszasz na kanał

Tylko dzieci się reklamują pod filmikami sławnych youtube-rów. Po prostu rób dobre filmik a publika sama przyjdzie, oczywiście trochę reklamy nie zaszkodzi na jakiś forach itp.

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...