Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prywatny serwer DarkOrbit BlueOrbit

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kąd wiesz że nie działa no może teraz nie a potem tak ?

A więc panie któryś jest Bogiem naucz się pisać poprawie "Skąd".

@Topic Co do serwera to coś czuje że to jakaś taka stronka do wykradania danych kont. Da się zalogować, ale przy wyborze powiedzmy tam wejściu w hangar lub kliknięciu start jest błąd co najmniej jak by danych plików nie było lub coś im się faktycznie spartaczyło.

Opublikowano

A więc panie któryś jest Bogiem naucz się pisać poprawie "Skąd".

@Topic Co do serwera to coś czuje że to jakaś taka stronka do wykradania danych kont. Da się zalogować, ale przy wyborze powiedzmy tam wejściu w hangar lub kliknięciu start jest błąd co najmniej jak by danych plików nie było lub coś im się faktycznie spartaczyło.

A nie chciałbyś kurwa w ryj ?

Opublikowano

ja mam tak samo a jak się już wylogowałem to teraz zalogować się nie da

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tam kiedyś grałem ale serv bez szału tylko do wyboru pchełka albo design do golca sentinel....

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

To coś jak LightOrbit...Jak dla mnie kolejny prywatny serwer który nie wypalił....Jeszcze jedyne co zostaje to serwer jD...i PVPuniverse

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...