Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat który skanuje całą mapę

PachenkoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie czym jest sandbox...
i to że świat jest generowany losowo, nie jest żadną przeszkodą, bo on się generuje tylko raz, na starcie mapy, potem tylko się pokazuje.

jeżeli byś chciał za jednym razem pokazać sobie całą mapę, to chyba komputer by Ci się prędzej zesrał niż zrenderował całą mape.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

haha, dzieki Lenart za poprawe humoru haha ^^.

@topic skanuje mape? co doklanie oczekujesz ? jakiej funkcji? co konkretnie? no spoko przeskanuje ja ale jaki jej aspekt? szerokosc i dlugosc? , wysokosc i depresje? , moby ktore na niej sa ?, polozenie mobow?, jakie sa surowce? , gdzie sa surowce? ,gdzie jest dany biom?, gdzie sa gracze? ,gdzie sa boty? ,gdzie sa spawny? , gdzie sa jaskinie? ,gdzie sa zbiorniki wodne ? a moze kwiatki?

dokladniej prosze ;)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...