Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co To Jest? Sciema czy jakies prawdziwe?

Da4ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co To Ma Byc?

72450393.jpg

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

1.Nie wyraźny symbol na mini mapie.

2.Druga wieża ma działa w innym kierunku.

3.Jest na innej pozycji niż startowej. (ten czołg jest wolny).

4.Jest biały na liście czołgów itp.

5. Dlaczego jego sojusznicy są nie przejechani i ich nie widać.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Fejk że nie wiem co :)

Czy Bóg istnieje? Zależy dla kogo i zależy jaki to jest Bóg.. Dla mnie jest to komputer, i wiem że on na pewno istnieje. B)

Damir_Avdic-2-800x200.jpg

Opublikowano

To jest czołg P 1000 Ratte lub inaczej nazywany T1000 (od wagi czołgu, tak 1000 ton)

Kaliber jego działa wynosi ponad 300mm. Nie mniej jednak jest to pewnie skin na czołg.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

To nie fake. Raz była akcja gdzie WG. jechało Rattsem (czołgiem widocznym na zdj) vs. Maus itd... Niezła beka :) Ale tylko jednorazowy incydent, ponieważ się na mapach nie mieścił :P

PS: Jeszcze jak za blisko podjedziesz, to nie może obniżyc lufy :P

Opublikowano

To nie fake. Raz była akcja gdzie WG. jechało Rattsem (czołgiem widocznym na zdj) vs. Maus itd... Niezła beka :) Ale tylko jednorazowy incydent, ponieważ się na mapach nie mieścił :P

PS: Jeszcze jak za blisko podjedziesz, to nie może obniżyc lufy :P

Link or didnt happen.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie mów, że tego nie widziałeś :rolleyes:

Ten filmik widziałem. Bardziej mi chodziło o link z jakimś wiarygodniejszym infem bo tutaj to wygląda prędzej na podmianę modelu jakiegoś czołgu niż na samo wstawienie szczura do gry.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ten filmik widziałem. Bardziej mi chodziło o link z jakimś wiarygodniejszym infem bo tutaj to wygląda prędzej na podmianę modelu jakiegoś czołgu niż na samo wstawienie szczura do gry.

Nie no do gry do nigdy nie wprowadzą, ale dla funu jeździli ;)

Opublikowano

Ratte czyli szczur :P następca naszego kochanego mausa(myszy) xD ma wyjsc w aktualizacji 8.8 :D nie no zarcik xD ktos pisal wyzej ze to fake bo ma dziala z tylu :0 wg projektu mial je miec i gdyby powstal to napewno by je mial(byly to o ile sie nie myle dziala przeciw lotnicze) cale szczescie w WoT sie nigdy nie pojawi tak jak i nie powstal w realu :)

yyakuza.jpg

Opublikowano

To tak samo jakby miała wejśc Dora... Bez sensu i gratuluję tym co się na to nabierają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...