Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sponsor Pay

xblasterx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIec tak...

Zrobilem sb nowe konto w worldzie i chcialem zdobyc troche SB od nowa (bo mialem wczesniej stare konto na ktore tam zarabialem ankietami)

Ale wbijam na to nowe konto potem sponsorpay a tu nie ma tych ankiet ktore dzialaly :O Tylko zostaly te fake ktore byly na starym koncie

WIec moje pytanie jest takie

Nawet po zrobieniu nowego konto w nfs world i wejsciu na sponsorpaya nie bd nowych ankiet tylko te ktore zostaly ze starego konta wtf? Po czym sponsorpay nas rozpoznaje?? Mam ruter, zmienialem IP poprzez resetowanie go ale to nic nie dalo HELP!!!

Chcialbym sb pograc na APEXIE a tu nie ma ankiet = nie ma SB :<

Opublikowano

Przecież SponsorPay jest wszędzie uniwersalny. Jedynie konta, które otrzymały jakieś bany czy inne sprawy mają blokady.

Nie ma teraz już na SponsorPayu żadnego prostego sposobu na zdobywanie SB.

Poza tym na nim mało się zarabia, lepiej wyślij sobie SMSa albo coś, chyba jeden droższy SMS to nie majątek?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ziumus zarobilem na nim 6k~ SB i na tym by sie nie skonczylo ;> Rozwiazalem juz ten problem czyszczac cala przegladarke :D

ALe mam nowy problem -.- Dostalem tzw bana Na sponsorPay na holenderskie IP tam gdzie bylo duzo ofert dobrych nawet po 1k dostalem raz(a teraz pisze ze nie ma ofert w kraju lol) i pytanie jak teraz ominac tego bana? (Uzywam anonymx)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...