Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.6.2 RMGAME - Wiele nowych żeczy - Nowa mapa spawnu, nowe działki! farmy! Itemshop! Super zabawa! EKSTRA SERWER!

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taaak gildie za full free nie ma miejsca zeby dalo sie cos zbudowac ani zniszczyc nikt nie gra + /spawn bez czekania nie chce mis sie szukać więcej proste tutaj nie bedzie nikt grał co to ma być ? nom rejestracja jest przynajmniej na forum ale jakies zabezbieczenie przed botami co robia konta na kazdy mozliwy nick by sie przydały.

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

taaak gildie za full free nie ma miejsca zeby dalo sie cos zbudowac ani zniszczyc nikt nie gra + /spawn bez czekania nie chce mis sie szukać więcej proste tutaj nie bedzie nikt grał co to ma być ? nom rejestracja jest przynajmniej na forum ale jakies zabezbieczenie przed botami co robia konta na kazdy mozliwy nick by sie przydały.

Więc jaka cena Gidlii miałaby być? a teren na nią będzie na osobnej mapce. by nie kolidowała z innymi.

I dalej nie poprawiłeś tego ( :

właśnie kończę :D //wd poprawiono :D

0/20 nie zagram.

dlaczego? jakieś sugestie 2x UP powiedział co mu leży na sercu a ty? 0/20 nie zagram ale mi opinia... tak jak dres podpity "ty dostaniesz w ry*a, -za co?, - bo tak..."

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nie wbiję choćby nie wiem co. Jeżeli administracja w temacie robi już taki błąd, to nawet nie ma co zaglądać. Żeczy? Bardzo śmieszne, prawie popłakałem się z Twojej głupoty.

Opublikowano

Nie wbiję choćby nie wiem co. Jeżeli administracja w temacie robi już taki błąd, to nawet nie ma co zaglądać. Żeczy? Bardzo śmieszne, prawie popłakałem się z Twojej głupoty.

to nie wbijaj. dowiedz się co to dysortografia to pogadamy...

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...