Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raporty

pipibipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale jest taka opcja jak report, więc przestańcie wreszcie spamować w tematach gdzie ktoś reklamuje albo podaje wirusy itp. zacznijcie raportować takie osoby i tematy, czasami zdażało się że ktoś wstawił wira i przez 3 strony każdy pisał żeby wypierdalał itp. Czy to was tak rajcuje, ktoś kto reklamuje nawet pewnie już nie spojrzy na taki temat a wy grubo go "jedziecie" tworzy to tylko SPAM, czy może tak podnieca was myśl o fakcie iż nabijecie tego 1 posta więcej?Ktoś kiedyś sobie zrobił w podpisie do odznaczania ilość postów, teraz ma już to chyba każdy, po jaki chuj nabijać te posty!!!!????

@Taaa może i jest to spam, ale gdybym napisał w dyskusji ogólnej nikt by tego nie przeczytał bo tam n30 nie wchodzą bo nie wiedzą jak.

@a raportować nie musisz, wystarczy że nie napiszesz nic w takim temacie.

@może jednak przestaniecie tu pisac ;]?

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Tego sie już ludzi nie nauczy. Pokazują tylko jaki mają swój poziom, bo myślą, że są jak duchy w sieci i pozostaną bez śladu. A to sie mnoży niestety coraz bardziej. I pal licho internet w tym roku będzie tańszy O_o. Pozdro dla całego MPC forum i ludzi, którzy jeszcze nie postradali zmysły.

BRAINIAC

Wejdź :D

kliknij plusa!

Opublikowano

Raporty do moderatorów nie przychodzą. Jeżeli widzieliście keyloggery/spam itp to pisać do mnie albo do Mariana na pw

Znawca
Opublikowano

a gdzie w mojej sygnie jest takie zdanie ?? xDDD

2caslu.jpg

hhaahahha

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...