Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

Gamon95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w neverwinter już kilka dni, wbiłem sobie 15 lvl i nie mogę dodać punktów do skilli na tym lvl dlaczego tak jest i dlaczego nie mogę dodać ( gram łotrzykiem ) ? Drugie moje pytanie Jak można szybko i sprawnie zdobyć golda ? Trzecie o co chodzi z wyborem bóstwa i jak się do niego modlić + jakie do daje korzyści ? Czwarte jakie są profesje, jak je trenować i jakie najbardziej pasują do łotrzyka ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Naciskasz U i tam Cie przekieruje do umiejętności lub bezpośrednio P i tam wybierasz umiejętności klikając nią jeżeli jest dostępna i po prawej stronie masz ulepsz do rangi 1/2.

2. Golda, za Dungeony, z misji bardzo dużo się dostaje później i ze skrzynek rozmieszczonych po mapie.

3. Bóstwa nic nie dają możesz wybrać jakie chcesz modlisz się od 11 LVL za pomocą kliknięcia ALT i w prawym górnym słoneczka lub bezpośrednio CTRL + I, dostajesz za to nieoszlifowane diamenty, expa + wspomagacze.

4. Poszukaj poradnika tu w tym subforum.

@Down.

Oo, tego nie wiedziałem, thx Maxim, wiesz może o tym coś więcej?

39935986022375653157.png

Opublikowano

Co do bóstw obecnie nie ma dużego znaczenia w grze co wybierzesz, ale twórcy mowili, że mają wpływać na naszą ogolna rozgrywkę. Profesję wybierz tę, która tobie odpowiada.

Opublikowano

1.Te umiejetnosci na 15 lvl nie sa dostepne od 15 lvlu tylko jak wydasz 15 pkt skilli w jakies na mniejszy lvl

Opublikowano
Ok dziękuję za odpowiedzi. Co do pierwszego punktu udało mi się od odkryć :) Punkt drugi jakoś powoli ten gold leci, Punkt trzeci tez udało mi się odkryć. Punkt czwarty ok poszukam na forum czegoś :) Natomiast grając teraz to pojawiły się kolejne wątpliwości i pytania mianowicie:

1. Dostaje jakieś questy, ktore są zaznaczone na czerwono i nie mam pojęcia o co w tym chodzi

2. Mam " Ukończ potyczkę Atak orków " i nie mam pojęcia jak go wykonać, nie mam nic na mamie zaznaczonego, posiadam 16 lvl więc chyba jeszcze da się go wykonać ?

3. Jak sprawdzić listę przyjaciół i jak zaprosić gracza do party ?

4. O co chodzi z tymi dziennymi q ? Dostałem jednego i wykonałem go w skrytowieży dostałem za to nieoszlifowane diamenty, ale jak dostałem tego q pojawiło się jakieś okienko z oczekiwaniem, doborem graczy ? O co w tym chodzi ? Ile się czeka na znalezienie party ?

5. Jak przywołać swojego towarzysza ? Jak używać jego skili ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Chodzi o czerwoną małą strzałkę obok questa? to oznacza, że questa nie ma w mieście w którym jesteś lub trzeba go zrobić bez wskazówki.

2. W tym mieście gdzie są orki, tam gdzie questy jest taki łowca i u niego.

3. ALT i klikasz na kogoś lub na nazwę i dodaj do grupy/znajomych.

4. Zależy możesz czekać chwilę a możesz czekać 15 minut.

5. Towarzysza masz w eq klikasz 2x i Ci się pojawia, skili używa sam.

39935986022375653157.png

Opublikowano

1.Te questy na czerwona to moim zdaniem sa potyczki za ktore dostaniemy nagrode w postaci astralnych do kolejki zapisac sie mozna klikajac K.

5. C-zaklada towarzysz, jak wyslesz na szkolenie to automatycznie pojawi sie gdy skonczy

2. Tego sam nie wiem jak ukonczyc a juz mam 35 lvl...

Opublikowano

1. Nie strzałka, cały quest jest na czerwono i pisze w grupie.
2. A mógłbyś podać namiary na tego łowce ? Bo nie umiem gościa znaleźć .. ; /
3. Tak, ale jeżeli tego gracza nie ma przy mnie ? Tylko jest na drugim końcu mapy, a chce z nim party to jak to zrobić ? Istnieje takie coś jak prywatna wiadomość do gracza ? Jeżeli tak to jak to zrobić ?
4. Aha ok, czyli po prostu zapisuję się i powinno się pokazać jakieś okienko ?
5. Ok

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. To musisz kliknąć K i znaleźć grupę do pasującego z questa zadania.

2. Zobaczę jak tam będę.

3. Na czacie niech coś napisze albo naciśnij "O"

4. Tak z wyborem.

39935986022375653157.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...