Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheats na platinum coins

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są, ponieważ mój kumepel ma 1230123029130 coins tylko on to robił max długo bo przez cube eight czy cos a ja chce trainera, widzialem takie trainery ale download płatny -.-

Opublikowano

są, ponieważ mój kumepel ma 1230123029130 coins tylko on to robił max długo bo przez cube eight czy cos a ja chce trainera, widzialem takie trainery ale download płatny -.-

Mozesz jedynie cheat engine dodac platinium coins . Narazie nikt nie stworzyc trailera ;) Twoj kumpel na 100 % robil Cheat Engine

signature5y.png

Opublikowano

czy ja wiem czy tak dużo...
Wyszukujesz wartość swoich PC, używasz np. jeden. i szukasz wartości o 1 mniejszej niż początkowe PC i tak w kółko. Aż zostanie jedna/ dwie wartość i wtedy zmieniasz tą wartość na taką jaką chcesz.

trochę praktyki i szybko idzie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

czy ja wiem czy tak dużo...

Wyszukujesz wartość swoich PC, używasz np. jeden. i szukasz wartości o 1 mniejszej niż początkowe PC i tak w kółko. Aż zostanie jedna/ dwie wartość i wtedy zmieniasz tą wartość na taką jaką chcesz.

trochę praktyki i szybko idzie.

Tylko gdzie ja znajdę taki item co zabiera malutko PC

Opublikowano

możesz robić np.dungeony
nowa mapa i dungeon zawsze jest blisko ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

xxx

Nie dam skanu, bo nie moje. Trainer działa ;)

@edit 900 post! :D

@edit 2 Jakiś nieufny moderator usuną treść, nie to nie... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...