Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet w przystepnej cenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tegoroczne wakacje postanowilem pojsc do pracy i zarobic sobie troche grosza, policzylem juz ze zarobie 600zł. Chcałbym za te pieniadze kupic sobie tableta ale na allegro nie widze zadnego w tej cenie :(. Moja prośba to wypisanie tabletów do 600zł tylko sprawdzonych zeby to zaden pic nie byl ktory sie zepsuje bo 2 miesiacach. Wypiszcie wady i zalety oraz podajcie kilka tabletow do 800zł ktore polecilibyscie, najbardziej zalezy mi na wysokim RAM duzej pamieci oczywiscie w miare mozliwosci :) Czekam na wasze propozycje !

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Opublikowano

Nexus 7, jeden z najlepszych, a może i najlepszy tablet 7 calowy? Polecam Ci dozbierać do 800 zł i go kupić. Kolega ma i jest bardzo dobry jak dla mnie ;) Nic się nie tnie, nic nie muli i gierki chodzą ;D Pozdrawiam.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Aha patrzyłem na opinie i recenzje bardzo mi się spodobał a mam jeszcze jedno pytanie co mysliscie o tych dwóch tabletach:

Kiana Pro 10 Dual

Goclever T76

Napiszcie mi takze swoje opinie na temat tych dwoch tabletów

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Opublikowano

Wiesz co nie miałem z nimi styczności, lecz jednak nexus 7 jest najlepszym rozwiązaniem, ponieważ ma :

- czystego androida

- tegra 3, większość, a może i wszystkie gry pójdą

- 7 cali, jak dla mnie to +

- dostaje szybko aktualizacje do najnowszego androida, ponieważ jest to tablet od google

No a tamte tablety to jednak nie jest firma typu samsung więc jednak wolałbym dołożyć te 200zł niż pchać się w firmę Kiana, goclever. Oczywiście może jednak dobre mają tablety, ale tego ci nie powiem, bo tak jak powiedziałem.. Nie miałem z nimi styczności.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...