Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga co polecacie/czytacie.

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dawno już nie zaglądałem na forum bo bylem zajęty zaczytywaniem się mangą gantz'a zaraz po obejrzeniu anime (nie polecam oglądać po 21 epie, filerowe zakończenie, to nie spoil) jak dla mnie 10/10. Aczkolwiek nie polecam tej mangi poniżej 16 lat xD i tak jest +18 z tego co wiem.

Wracając do właściwego tematu, szukam mangi, zakończonej. Chodzi mi tutaj o takie perełki które nie maja swojego anime, lub maja tylko część jak gantz, lub po prostu anime jest denne a manga świetna, mi to bez róznicy. Jeśli chodzi o gatunki to jeśli jest naprawdę 10/10 to podawajcie wszystko, tak naprawdę gantz jest pierwszą mangą jaką całą przeczytałem.

PS: dla tych co chcą czytać gantz, serio nawet jeśli to manga to występują tam masa dosłownie masa zwłok, kończyn i krwii, do tego dochodzi sex jak z hentaja czasem xD

A i pamiętajcie tylko zakończone.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Rappa, Dogs'ów i Battle royal, na razie na nie wydałem coś koło 300zł i jestem strasznie zadowolony, wszystkie te mangi są warte kupna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...