Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedawanie itemów i misja "dzienne foundry"

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mogę sprzedać itemy, bo są mi nie potrzebne. I czemu nie da się wyrzucać niektórych itemów. Tych co na początku dostaliśmy.

I problem z misją dzeinne foundry, co mam dokładnie zrobic.

Opublikowano

Sprzedać itemy możesz w Enklawie na targowisku, lub wystawić na Targu, przedmioty których nie chcesz mieć w eQ a nie da się ich wyrzucić możesz włożyć do Banku Monet.

Co do Foundry klikasz L wybierasz quest i postępujesz zgodnie ze wskazówkami, masz wszystko dokładnie opisane.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Gdzie mogę sprzedać itemy, bo są mi nie potrzebne. I czemu nie da się wyrzucać niektórych itemów. Tych co na początku dostaliśmy.

I problem z misją dzeinne foundry, co mam dokładnie zrobic.

Wszystkie przedmioty jakie masz możesz sprzedawać u sprzedawców w każdej lokacji lub wystawić na AH. W opisie questa powinno być wszystko wyjaśnione co robić.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie, bo dropłem na wyprawie jakąs "pieczeć lwa" czy coś takiego, chyba z 3 sztuki tego poleciało, ale w ekwipunku tego nie ma. To jest wierzchowiec? Jak tak to jak uzyc?

Opublikowano

AD pieczecie lwa i inne waluty widac jak otworzysz inwentarz i po lewej stronie okiena klikniesz na ikonke monet przedmioty ktore sa tanie a zajmuja miejsce w eq mozesz najzwyczajniej odrzucic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...