Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kod bonusowy

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem od kolegi kod bonusowy za 1200g z CD Action 4/2013. Gdy go wpisuje wyskakuje błąd "Nie możesz użyć kodu promocyjnego za pośrednictwem tego konta."

O co chodzi, już nie raz wpisywałem kody tzn. rok temu w sierpniu kupiłem 3 i je wszystkie wykorzystałem (szło 3 te same użyć na jednym koncie), kod z CD Action wiem że go kupiłem 15 marca ale dokładnie z którego dnia on był to już nie wiem, no i teraz ten z kwietnia i nie wiem czemu nie działa, przecież to jest inny miesiąc, czy to znaczy że już żaden kod z CD Action na moim koncie nie pójdzie?

Opublikowano

podejrzewam ze jest to kod dla zaczynających przygode z wotem. Jeżeli właśnie tak jest to możesz go uzyć tylko przy zakladaniu nowego konta.

Opublikowano

UP Kod jest dla starych graczy

3xUP z kwietnia jest to mój pierwszy kod, poprzedni miałem z lutego bądź marca (przed 10 marca)

Opublikowano

można użyć tylko jednego kodu dla "starych" graczy na jednym koncie. Można jednak najpierw użyć kodu przy zakładaniu konta, a potem drugiego na 1200 golda.

Znalazłem na forum wot. Wpisywałeś pierwszy kod przy zakładaniu czy od razu 2 gdy miałeś już aktywne konto ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

konto założyłem 1,5 roku temu bez żadnego doładowania, rok temu w sierpniu załadowałem 3 kody (nie wiem z jakiej firmy/gazety i pisało że moge max 3 załadować i tak zrobiłem), teraz w marcu doładowałem kod z gazety CD Action, a teraz chce doładować też z CD Action tyle że z kwietnia i już nie idzie.

Opublikowano

jest limit kodów bonusowych maksymalnie 3 na jedno konto pozdrawiam temat można zamknąć

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Te 3 co wpisakes to byly z Komputer ... cos tam, cos tam. I faktycznie mozna bylo 3, niestety z CDAction mozna tylko jeden, wiecej nie da rady :(

Piszac o kodach z marca, a pozniej o kodach z kwietnia, w gruncie rzeczy piszesz o tym samym. Numer CD Action 04/2013 ukazuje je w marcu :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...