Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apelacja GGC stream

konrad@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem apelacje o UB na GGC stream minęło około 25/30 godz i dostałem odpowiedz pod ticketem "answer from evenbalance":"Note#2: Our records indicate there is already ticket open using the provided email/IP/name

This duplicate ticket will be locked "

A na Even Balance Pod ticketem: "This ticket is currently locked. This means that you cannot add notes to this ticket. If you are still in need of support, please fill out another trouble ticket."

Pomóżcie jak mam to napisać poprawnie i co z ticketem (Również nie wiem czy dobrze napisałem)??

Opublikowano

Podaj mi poprawny link do tego forum, co pisałeś prosbę o UnBana.

PS.

Podaj mi na PW - ten link, bo tu nie wolno robić reklamy, bo za to może być PERM.

Ja już miałem perma, i załatwiłem się UB, po przez pisanie z GM, o 02:00 - w nocy.

Podaj mi link do forum, na PW, a zobacze, w czym tkwi problem, co jest powyżej, przez Ciebie opisany...

bez gif

Opublikowano

Za co dostałeś bana? jak PBSS to się może wykręcisz, a jak jakiś wykrywalny hack to nie masz po co apelować, wysyłają takie same wiadomości do wszystkich :)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Za co dostałeś bana? jak PBSS to się może wykręcisz, a jak jakiś wykrywalny hack to nie masz po co apelować, wysyłają takie same wiadomości do wszystkich :)

Tylko problem jest w tym, że on nie podał żadnego źródła, ani adresu strony, ani nic.

To jak mamy wejść na forum - i patrzyć, co tam się dzieje?

konrad,

podaj mi na PW, adres - tj. strony, i ja się przypatrzę - tej sprawy.

bez gif

Opublikowano

Wpisz w Google GCC-Stream i pierwszy link, prawdopodobnie tam apelował.

Ok - robię tam, tak zwane śledztwo.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...