Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kołyszący się grubas-udyr

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zauważyłem, że ostatnio jest od chuja udyrów xD.Na 100% jest to związane z nadchodzącym ultimate skinem.

Co sądzicie na temat tej grubej beczki?Jak dla mnie powinni go zdeczka znerfić, wyjść z jego ganku jest praktycznie nie możliwe, szybko robi jungle, jak capnie kogoś na counter joungli to go rozpierdoli w moment.

Sam przed chwilą przegrałem mida bo mnie bydle gankowało co sekunde;_;

Co sądzicie o nim?

Opublikowano

W late co dopiero miałem mordor... Udyr sobie idzie stunuje mnie i nie wiem z kąt robi takie DMG. Trochę nerfa mu by się przydało, ma takiego MS, że nie uciekniesz i nie dogonisz go...

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Dobra kontra na champow, nic poza tym, latwo uciec przez gankiem, sam w sobie udyr nie ma zadnego dasha tylko e jako dobieg, w late jest mocny, ale early ssie.

Opublikowano

Będzie nerf jak wam to mowie. Zobaczycie co sie będzie działo po wyjściu skina. Będzie tak jak na początku s2 gdy w każdej grze instalockowali udyra. B. mocne w early q, zjada papierki dosłownie na 2 hity. Na 1lvlu W po kupnie kostura leczymy sie po >20. B. dobry stun. W late świetny tank, Nie do ubicia, należy do champów przed którymi sie nie ucieknie i których nie dogonimy (slow z botrk i żegnamy pana, pasywka pozwala nam na 500 mova) Jak na razie mam nim 2 winy i 0 lose na rankach, mało gram

xxx

Opublikowano

Teraz gdy dodają superumiejętność to wątpię by dali mu nerfa. Trzeba stawiać dużo wardów, wtedy nie zgankuje, nie ma jak a przynajmniej ja nie mam z tym problemów. Też jestem za tym że powinien i tak dostać nerfa.

Opublikowano

Bardzo dobry jungler, był wcześniej nieco zapomniany ale info o skinie nieco zwiększyło jego popularność. Ganki ma dobre mimo braku dasha, ogólnie potrafi sporo namieszać.

Opublikowano

ja nim grałem i to dlatego. mam takiego fejma że ustalam mete :DD

Dobry jungler, świetny solotop. Na lvl 1-3 potrafi zjechać prawie każdego na topie, a w jungli ma fajne ganki. Na topie prawie nie traci many, łatwa farma, tankowaty, sustain, po prostu op.

Mówiłem, ja ustalam mete, słuchać się mnie! D:

Opublikowano

@up chuja ustalasz

Po info o skinie stał się dość popularny, ja osobiście nim junglowałem na normalach kilka razy lecz nie wiedząc jak go składać pewnie nie wykorzystałem jego całego potencjału. No nie wiem czy przyda mu się nerf ale uważam, że jest mocny. Dobre CC i mamy już go ciut z głowy

Opublikowano

Dziwne, ludzie zapominają o championach a potem jak widzą je 1 raz to piszą że op ;) Według mnie nie ma super-ganków, wystarczy ward a nawet jak go nie ma to escape lub cc. Gdyby do każdego championa wychodził ultimate skin to nagle wszystkie championy byłyby op.

Opublikowano

za duzo bije z q w early

na solotopie dobra kontra na niektorych

ganki na 2lvl q+e i flash i juz fyrst blood

mocny ,dobry pick ale w tf oprocz stunowania wiele moze nie zrobic

­

Opublikowano

Bardzo dobry pick na jungle, zajebisty na topa. Dobre ganki, z redem praktycznie pewny kill, niezłe tf, stun, tons of dmg z Q i R...

Miałem go mainować do jungli, ale przypomniała mi się Evelynn. <3

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

za duzo bije z q w early

na solotopie dobra kontra na niektorych

ganki na 2lvl q+e i flash i juz fyrst blood

mocny ,dobry pick ale w tf oprocz stunowania wiele moze nie zrobic

OPRÓCZ STUNOWANIA

Czyli sranie stunem w każdego nie jest wg ciebie op?

I nie zapominaj o tons of dmg

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

OPRÓCZ STUNOWANIA

Czyli sranie stunem w każdego nie jest wg ciebie op?

I nie zapominaj o tons of dmg

dla mnie a late traci troche dmg porownojac do early a jezeli mam ciagle stunowac to tylko tank a jezeli mamy cos bic to juz sobie nie postunujemy

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...