Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Jungla

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ci z Hi rez czasami nie przesadzili że jungler i każdy inny może mieć tylko 1 buffa>

Co o tym sądzicie

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja sądze, że przez to jungla oberwała, choć i tak nie jestem jej zwolennikiem. Wolę kompozycję z pushującym midem roamującym po mapie niż junglerem.

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

w jungli nie chodzi o buffy tylko o ganki buff ma tylko troszeczkę wspomagać, jungla jest spoko natomiast głupio to wymyślili że buff spada na ziemię według mnie to traci na dynamice osoba z bumbas maskiem powinna dostawać zawsze tego jednego buffa a nie podnosić go z ziemi, a reszta sobie już może wypadać : p

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Ja jestem za tym aby to zmienili żeby jungla była taka jak przed tym patchem

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Możliwe, że to usuną jak wiele innych rzeczy bynajmniej ja osobiście twierdze, że nie powinno być jungli przez to, że można bardzo łatwo i szybko robić swap lane'y czyli 1 vs 2 i na zmiennie puszować tak aby solo laner nie miał w ogóle csa.

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Jungla w obecnym stanie jest mi jak najbardziej na rękę, ponieważ nie ma już 'żydzenia' junglera np o mane, bo on przecież tego bardziej potrzebuje blabla - to było idiotyczne. Najlepiej będzie jak już nic nie będą zmieniać, a teraz jeżeli ktoś zrobi podwójną jungle to już można powiedzieć gg, to jest dopiero moc :D

Opublikowano

No a jak ma się buffa np mane to co jak się dednie FG to ma się dwa buffy czy co ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

No a jak ma się buffa np mane to co jak się dednie FG to ma się dwa buffy czy co ?

Tak, akurat mając fg można mieć również normalnego bufa z jungli.

Opublikowano

nie no ale jest to spoko tym bardziej double jungla to już jest coś, np athena+thor athena roamingująca ciągle thora prawie każde wyjście na lane równa się killem, a taki apollo czy anhur na lajcie ogarnie sobie lane bo to dobre puszery ; >

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...