Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa13 czy warto

Raczek808

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jednej strony warto bardzo dobrze się gra nie wiem ilu ludzi gra bo dawno nie grałem ale na pewno dużo.

Ale z drugiej strony we wrześniu premiera Fify 14 ja bym wolał oszczędzać na Fife 14 ponieważ na te dwa miechy znalazłbym inną grę :)

To tyle ode mnie :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Liczba graczy w wakacje troszkę się zmniejszyła co widać po liczbie aukcji w FUT. Na dodatek ceny strasznie poszły w górę. Jednak moim zdaniem za 45zł opłaca się jeszcze kupić bo do premiery Fify 14 jeszcze trochę czasu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

fifa 13 grzecznie mówiąc to "gówienko" , w dodatku na pc jest dużo cziterów.

Bugi, pacewhoring to 2 z większej ilości powodów by nie kupować tej lipnej gry.

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

fajnie się wgra w fifę 13, też miałem z tym spór i czekam na premierę 14 we wrześniu 2013r. za 45 zł to chyba używana, lepiej nową kupić

W mediaexpert ja kupiłem za 54zł nową.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Cena ładniutka, zasysaj. Warto mieć każdą serię choćby na półce, i jak się przykładowo 14 znudzi, zawsze można się cofnąć.

OndteAw.png

Opublikowano

Świetna cena, bierz. Niektóre ceny jeszcze i tak wahają się po 80 oraz 90 złotych, u mnie w empiku akurat tak mają.

random.jpg

Opublikowano

nie warto według mnie - gra jest słaba - pacewhoring , zle dzialajacy silnik graficzny, dzieci z micro, skrypty, sędzia odgwizduje faule w polu karnym gdy nawet w powtórce widać że było czysto. itp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...