Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kaplan Adept

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , nazbieralem troszke ad i chcialbym wymienic towarzyszke, pieknie wygladaja te postacie i naprawde duzo radosci mi to sprawia tylko, ze podstawowy pet osiaga max 15 lv : ( Pytanie brzmi czy jest jakis epicki, rzadki kaplan?

Bosko wyglada Acolyte of Kelemvor niestety jest ona przywodca. Duzym bledem bylo by kupienie jej na rouga?

Jakiego towarzysza polecacie wyzszym lvlom?

Opublikowano

Hej , nazbieralem troszke ad i chcialbym wymienic towarzyszke, pieknie wygladaja te postacie i naprawde duzo radosci mi to sprawia tylko, ze podstawowy pet osiaga max 15 lv : ( Pytanie brzmi czy jest jakis epicki, rzadki kaplan?

Bosko wyglada Acolyte of Kelemvor niestety jest ona przywodca. Duzym bledem bylo by kupienie jej na rouga?

Jakiego towarzysza polecacie wyzszym lvlom?

Towarzyszy osiągające wyższe levele niż 15 można kupić nawet w Wielkim Magazynie jest tam kilka, inne możesz kupić na AH lub w IS.

Opublikowano
Towarzyszy osiągające wyższe levele niż 15 można kupić nawet w Wielkim Magazynie jest tam kilka, inne możesz kupić na AH lub w IS.

Ja wiem co oraz gdzie moge kupic..pytam czy pojawia sie inny towarzysz kaplan nie liczac adepta, jak Ci sie widzi Acolyte'a?

Opublikowano

Będziesz mógł zwiększyć rangę/lvl towarzysza. ;)

A companions rank can be upgraded by one rank (White--> Green--> Blue--> Purple) with the purchase of a companion training tome. The training tomes are not yet available for purchase in the game, but will be added at a later date.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...