Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nissan GT-R R35 SpecV

adrianowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem ponieważ mam Lamborghini Miura Concept i nie wiem czy Kupować Nissan GT-R R35 SpecV i mam pytanie czy częściami pro/ultra da się go podbić na klase S?

Jeżeli nie napisałem w tym temacie proszę o przeniesienie

Opublikowano

Po co dawać go do S ??

Nie zwojujesz nim nic tam....

Po wsadzeniu najlepszych ultra Lambo powinno ledwo wejść na S, ale Nissan raczej nie ma szans

Opublikowano

Raczej nie da się go włożyć w klasę S. Pamiętam, że na starym koncie scigalem się Vspecem Drag Edit z innymi to mieli chyba góra 718 over i to juz na ultra partach :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nie da się go ulepszyć do klasy S.

Nawet po wsadzeniu do niego najlepszych części ultra overall nie przekroczy 750.

Opublikowano

Własnie ja też ogólnie zastanawiałem się nad tym autem czy sobie je zakupić, może ktoś poradzi czy dobrze sie prowadzi, chodzi mi o skrętność ogólnie ?

Opublikowano

Własnie ja też ogólnie zastanawiałem się nad tym autem czy sobie je zakupić, może ktoś poradzi czy dobrze sie prowadzi, chodzi mi o skrętność ogólnie ?

Skręca całkiem nieźle, mam ten wóz i nie ma żadnych trudności w jeździe nim, nawet na krętych trasach nieźle sobie radzi.

Opublikowano

Raczej nie da się go włożyć w klasę S. Pamiętam, że na starym koncie scigalem się Vspecem Drag Edit z innymi to mieli chyba góra 718 over i to juz na ultra partach :)

Ale miałeś go do dragów i części ultra są gorsze i lepsze więc może jakoś by się dało:) ale pewnie nie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...