Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z Metin2 Korea?

maciekferec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatku 2013 r. grałem w Metin2 Korea. Skończyłem w maju i teraz pomyślałem że fajnie by było znowu pograć. Wbijam na Metin2.co.kr a tu strona wygląda jak zawieszona! Wszystko po koreańsku ale spojrzałem na email [email protected] a z tego co wiem "refund" znaczy "spłacać" lub "zwracać pieniądze".

Czy ktoś wie co się stało??

Tu macie link:

http://metin2.co.kr/

Opublikowano

To jest jednak korea. Może nie płacili za maszyne i już. Jeśli to byl easy to pewnie dlatego a jesli hard to moze chcieli zarobic a na maszyne nie starczyło czy cuś

Ale dlaczego zwracają pieniądze?

Opublikowano

up też sie do końca nie zna xD

oddaja 90% tego co wydałeś na is( takie mają tam prawo, że muszą)

kto ci to powiedzial ?

chyba jako jedyny PL najdluzej gralem na kr ;d

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Szkoda że kr zamknęli ciekawe o co chodzi czy teraz yimir sprzedał mt2? Skąd będą brać nowe rzeczy itd o ile wiemy to gf za bradzo był ograniczony przez yimir...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Serwery metina padają ?? To teraz trzeba czekać aż PL upadnie ;/

Czyli morał jest taki: Kupujcie SM'y Jeśli chcecie grać !!!!

A co do tej kasy to chyba zwracają jak miales np. 300sm na koncie i zwracają ci połowe ceny tego (na 100% nie wiem )

#JebacSygnatury

Opublikowano

Pewnie koreański metin już nie wyrabiał albo zbankrutował, w sumie nic dziwnego, skoro jeszcze oddają pieniądze graczą który nie wykorzystali SM.

random.jpg

Opublikowano

Słaby serwer - mniejsze zarobki , to serwer padł, na ich nieszczescie musza zwracac kase na is :)

Opublikowano

#up

serwer był dobry i z tego co mi wiadomo to tam były patche, których nie było na pl'u (były wcześniej wprowadzane czy cos).

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...