Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Telefon od 200 - 250zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Szukam telefonu do 200 - 250zł najlepiej HTC i nie polecajcie mi firmy Apple (chyba nie muszę się usprawiedliwiać czemu ;) )

Najlepiej jakby miał dobry aparat, fajne aplikacje i łatwy do obsługi.

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :)

Szukam telefonu do 200 - 250zł najlepiej HTC i nie polecajcie mi firmy Apple (chyba nie muszę się usprawiedliwiać czemu ;) )

1. 200-250 zł możesz za tyle kupić super smartfon którego nie naprawisz xD

2. co masz do firmy apple? jedyne do czego można się przywalić to cena i to że polaczki cebulaczki ją hejtują bo nie stać, proste.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Nokia E52 w zupełności starczy. Jedyne co w niej brakuje, to dotykowego ekranu, a tak? Telefon idealny!

Opublikowano

Nokia 3310 , bardzo dobry telefon . Nie zniszczalny , dzwoni , wysyła sms'y , ma snejka , można robić nim kotlety . Na allegro cena waha się od 15 zł w górę .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

1. 200-250 zł możesz za tyle kupić super smartfon którego nie naprawisz xD

2. co masz do firmy apple? jedyne do czego można się przywalić to cena i to że polaczki cebulaczki ją hejtują bo nie stać, proste.

Panie "Polaczku Cebulaczku". Na profilu masz 97' czyli w chwili obecnej ledwo 16 lat - "SWAG!".

cebulak.png

To, że Tobie rodziciele fundują, nie znaczy, że inni mają też kasiastych i rozpieszczających swojego synka, lub też nie każdy tyra w robocie, po to by przed gimbazjum poszpanować jabłkiem na obudowie. Ja osobiście w apple nie widzę nic poza zamkniętym kodem, dobrym wykonaniem (co jednak już się zmienia - coraz gorsza jakość), przesadzonej cenie (przy podobnych parametrach konkurencji - przynajmniej 300% wartości) i patentowaniu tego co już dawno było w świecie, nie mówiąc o wprowadzaniu nowości (obecnych na rynku od wielu lat) pod inną nazwą i robiącym "szoł" na serduszkach biednych gimbusiarków.

Co do tematu... Lww dość dobry wybór, jednak zależy dokładnie czy oczekujesz 100% smartfona, czy styknie Ci normalny z klawiaturą itp. W 250zł zmieścisz się też z xperią x8 np, ale przy niej lepszym wyborem jest jednak już podawany w temacie lww.

9obpmnjr.png

Opublikowano

za długie, nie przeczytałem większosci, no jasne, mam 16 lat ofc, i nie wiem, moze jestes starszy, masz biede w domu, dlatego sie przypierdalasz ze rodzice mnie rozpuszczają? trudno żeby tego nie robili skoro są przy kasie? no i tak, czasem widze hejty na apple bo poprostu nie stać,AHH NIE MA TO JAK BYĆ GIMBEM KTÓRY JEST SUPER ROZPIESZCZONY~!!!!ONEONE

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

za długie, nie przeczytałem większosci, no jasne, mam 16 lat ofc, i nie wiem, moze jestes starszy, masz biede w domu, dlatego sie przypierdalasz ze rodzice mnie rozpuszczają? trudno żeby tego nie robili skoro są przy kasie? no i tak, czasem widze hejty na apple bo poprostu nie stać,AHH NIE MA TO JAK BYĆ GIMBEM KTÓRY JEST SUPER ROZPIESZCZONY~!!!!ONEONE

Człowieku.. Jeżeli kupuje nowy telefon i napisałem o tej firmie to znaczy, że ten telefon miałem, tak? A iPhone'y nie są takie drogie 3G lecą ledwo po 200zł sam sprzedałem za 258zł -.-'' Więc wracaj do gimbazy.

Opublikowano

już w nicku masz 1997? sam możesz wypierdalac spowrotem do gimbazy :)

Opublikowano

Skończyłem gimbaze dla twojej wiadomości, ale ja przynajmniej ani trochę się tak nie zachowywałem jak na nią przystało : ) Pozdrów tego kto Cie wychował, tzn. podwórko : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...