Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT] Jak Usunąć Trawę

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć w tym mini-poradniku chciałbym wam przedstawić sposób usunięcia trawę zapraszam.

1.Wchodzimy w : Start>>Moje Dokumenty>>Battlefield Play4Free

2.W folderze musi być plik o nazwie "General.con" otwieracie plik za pomocą najlepiej notatnika

3.Zjeżdżacie na dół i w nowej linijce dopisujecie takie zdanie : renderer.drawundergrowth 0

4.Teraz klikamy u góry X i dajemy "zapisz"

5.Ale jeżeli nie wyskoczyło wam okienko z zapisaniem to wchodzicie w : Plik>>Zapisz Jako i gotowe.

Mini-Poradnik by Ravgor.

Pozdrawiam

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Może byś dodał zdjęcia?

Po co mam dodawać zdjęcia przecież to jest proste tylko trzeba dobrze czytać gdzie wchodzić ^_^

Za takie coś PunkBuster zablokuje wam konto i nie będzie odwrotu, to jest traktowane jako cheaty!

Od 3 miesięcy używam tego i mnie nie zbanowali ;).

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Za takie coś PunkBuster zablokuje wam konto i nie będzie odwrotu, to jest traktowane jako cheaty!

Rzecz w tym właśnie za to PB nie banuje,a powinien,bo sam osobiście zauważyłem jak to niektórzy zabijają chociaż nie powinni gdyż trawa zasłonięta z górki ,więc nikt nie powinien cię z dołu zobaczyć/zabić a tu pyk i po tobie,a dlaczego...? a no dlatego,że właśnie usuwają tą trawę i mają lepszą widoczność dla mnie to bezsens i powinni za to banować jak nic z miejsca,lecz jak widać inni grają bezkarnie i zazwyczaj to są clanowicze także jak widać na obecną chwilę można śmiało korzystać -.- chociaż ja tam nie zamierzam takiego czegoś robić,bo nie muszę... to już musi być niezła lama żeby robiła takie rzeczy,bo inaczej nie da sobie rady....

Opublikowano

Rzecz w tym właśnie za to PB nie banuje,a powinien,bo sam osobiście zauważyłem jak to niektórzy zabijają chociaż nie powinni gdyż trawa zasłonięta z górki ,więc nikt nie powinien cię z dołu zobaczyć/zabić a tu pyk i po tobie,a dlaczego...? a no dlatego,że właśnie usuwają tą trawę i mają lepszą widoczność dla mnie to bezsens i powinni za to banować jak nic z miejsca,lecz jak widać inni grają bezkarnie i zazwyczaj to są clanowicze także jak widać na obecną chwilę można śmiało korzystać -.- chociaż ja tam nie zamierzam takiego czegoś robić,bo nie muszę... to już musi być niezła lama żeby robiła takie rzeczy,bo inaczej nie da sobie rady....

Może po prostu grają na ultra-low?

Tak samo jest wtedy z cieniami, ty myślisz, że cię nie widać, a tu wbija ktoś na low i się zastanawia co za debil się campi na otwartym terenie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Może po prostu grają na ultra-low?

Tak samo jest wtedy z cieniami, ty myślisz, że cię nie widać, a tu wbija ktoś na low i się zastanawia co za debil się campi na otwartym terenie.

Jestem w 99% pewny,że te osoby nie grały na ultra low.

Bo i kilku później sprawdziłem na SS od PB oO

Opublikowano

No to jak sprawdzic te ssy od PB Tigerxy?

Sposobów jest wiele zaczynając od zasobu adminki serva ; od dodatku t4g / inne stronki które udostępniają podgląd ss.

Jak coś to polecam Ci nawet i ten dodatek do FF t4g blacklist i tam też będziesz miał zasoby ss i nawet będziesz miał czy osoba została zgłoszona do analizy ,a nawet i będziesz miał rozszerzone staty profilów.

Opublikowano

Mógłbyś połączyć te swoje 'mini-tuty' w całość ;)

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Wszystko fajnie, chciałem sprawdzic czy na pewno nie ma za to bana na innym koncie, ale okazuje się, że nie mam takiego pliku general.con w moich dokumentach--->bfp4f

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wszystko fajnie, chciałem sprawdzic czy na pewno nie ma za to bana na innym koncie, ale okazuje się, że nie mam takiego pliku general.con w moich dokumentach--->bfp4f

If you don't have a General file, open your game and go to the settings.

Turn Camera Shake OFF and then you will have a General file. Another

option would be to create a General.con file yourself.

tłumaczenie:

Jeśli nie masz pliku General.con, uruchom grę, przejdź do zakładki ustawienia i ustaw Poruszaj Kamerą na OFF i już masz plik general.con. Jeśli to nie pomogło możesz sam zrobić taki plik.

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Daj tą linijke na pierwsze miejsce (linijke)

ja mam na ostatniej i mi działa

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...