Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Esperanza Concerto za 23zł

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj kupiłem słuchawki -||-, Wszystko ładnie poszło.. Dzisiaj włączam komputer, chciałem sprawdzić czy wszystko sprawnie działa. Niestety nie. Szumy okropne jakby Mikrofon by był strasznie czuły na różne dźwięki, Jakość taka też sobie trochę pogrubiony głos ale to tam nie problem. tylko z tymi szumami. Możecie coś doradzić? (Testuję to na Ustawieniach w TeamSpeak3 Na skype w ogóle mnie nie słychać..)

P.S Mikrofon już nie działa... Chyba cena mówi sama za siebie.. Gówno jakich dużo

Opublikowano

Sprawdź jeszcze w panelu sterowanie->Sprzęt i dźwięk->Dźwięk->Odtwarzanie czy coś poprzestawiane nie masz, tam powinien wyświetlić się twój sprzęt.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Urządzenie jest zgodne. ale mikrofon już nie działa. Kupiłem go w sklepie Agd rtv za 25zł* Pomyłka.. Wczoraj ładnie działał dzisiaj padł..

Mam też 2 urządzenie ale nie jest podłączone. (Słuchawki te same co 2 miesiące temu. i one działały! A teraz ten kaput).

Wtyczka 3,5mm

Poziom 100% Nic nie słychać tylko kontrolka się rusza

I to wszystko z tego

Opublikowano

Dokładnie ja bym poszedł, wymienił i te drugie, które będą chcięli Ci dać od razu przetestuj w sklepie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...