Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Dodgeball (zbijak)

knarly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym Wam zaprezentowac mini gre typu dodgeball zalozona przez gracza zekent tym bardziej ze nie widzialem zadnego postu na temat tego poniewaz jest nowa. Reguly polegaja na :

- Na poczatek stworzyc prosta linie na srodku jaskini przy baronie i kastowac skillshoty osoba posiada 3 zycia na kazdym czempionie

-Kazdy gracz posiada 3 zycia

-Nakazane sa do kupienia wardy do zrobienia linii w centrum barona ( tak jak pokazane na filmiku) jezeli ktos chce moze kupic 1 mana manipulator na druzyne

-Nie musisz odrazu wchodzic do jaskini Nashora

-Tylko Ghost/Clarity

-Tony wardow :)

Mozna uzywac tylko bohaterow i skillow takich jak :

Ahri - E (Charm)

Brand - Q (Sear)

Caitlyn - E (90 Caliber Net)

Dr. Mundo - Q (Infected Cleaver)

Elise - E (Cocoon) (Does no damage)

Ezreal - Q (Mystic Shot)

Kennen - Q (Thundering Shuriken)

LeBlanc - E (Ethereal Chains)

Lee Sin - Q (Sonic Wave) [Resonating Strike not allowed]

Morgana - Q (Dark Binding)

Nidalee - Q (Javelin Toss)

Rumble - E (Electro Harpoon)

Shyvana - E (Flame Breath)

Thresh - Q (Death Sentence) (Just confirmed on stream that Thresh is allowed, reactivating is not)

Urgot - Q (Acid Hunter)

Jezeli bedziecie mieli jakies pytania lub poprostu chec na wspolna gre wlasnie w ta mini-gierke dodajcie : osziesza serwer Nordic ;)

Mysle ze bedziecie mieli wiele zabawy z tej wlasnie mini-gry :) Link :

Fajnie ze ktos rzucil na to okiem :)

Opublikowano

Az dziwi mnie ze nie wpadliscie na to wczesniej ;O ja juz wiele razy tak sie bawilem z tym ze nie w 10 osob a np 1v1 czy 2v2 z ziomkami.

Opublikowano

Niezłe, w sumie nigdy się nie zastanawiałem nad takimi różnymi 'minigrami'.

ZAJEBISTE, może to pomysł na turniej mpc??? :D:D:D:D

Bot of Legends OP :P
Opublikowano

ZAJEBISTE, może to pomysł na turniej mpc??? :D:D:D:D

No prosze nie wpadlem na to a turniej to jeszcze dodatkowa rywalizacja dobry pomysl :)

Az dziwi mnie ze nie wpadliscie na to wczesniej ;O ja juz wiele razy tak sie bawilem z tym ze nie w 10 osob a np 1v1 czy 2v2 z ziomkami.

Tak to tego typu mini gry nie trzeba koniecznie 5v5 oczywiscie to najlepiej,ale rowniez da rade 4v4,3v3 a nawet 1v1 do zalozmy jakiegos tam turnieju lub poprostu dla zabawy :P

Opublikowano

ktoś już wrzucał taki filmik, nie wiem czy nie ten sam ^^

ale chętnie bym zagrał

BOL z skryptem na dodge nie sprawował by się za dobrze jak by było 5v5 ale 1v1 OP

Hejo

Opublikowano

tylko po co te wardy ;f nie rozumiem tego (chyba po to, by ustalić połówkę)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

nawet nie wiedziałem, że takie coś jest możliwe :D Dzięki, łap likeeee

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

tylko po co te wardy ;f nie rozumiem tego (chyba po to, by ustalić połówkę)

aby te dwie druzyny mialy swoja polowe i zeby jej nie przekraczaly moze dlatego ze czasami niektore osoby nie wiedza ile to polowa

Opublikowano

Ciekawa inicjatywa dla znudzonych zwykłą grą. Sam nigdy nad takim czymś nie myslałem a okazuje się całkiem fajne i pożyteczne :D Kiepsko tylko z lvlami bo raczej nie wolno lvlować a czasem się przejdzie obok miniona i się złapie lvl up ;/

Opublikowano

lux dobrze sie sprawuje ze swoim r potwierdzone info

gralismy w to wczoraj forumowo fajnie było :)

lux? nie wiem co wczoraj zrobiliscie ale ult jest dopiero po 6 lvlu a pozatym nie mozna uzywac ulta poniewaz jest obszarowe...

Ciekawa inicjatywa dla znudzonych zwykłą grą. Sam nigdy nad takim czymś nie myslałem a okazuje się całkiem fajne i pożyteczne :D Kiepsko tylko z lvlami bo raczej nie wolno lvlować a czasem się przejdzie obok miniona i się złapie lvl up ;/

w takim razie idzie sie jungla i wtedy nie pownienes dostac expa ^^

Zekent na swoim live gra w to od ok. 3 mies. Stare jak swiat ;p

moze i stare ale nie widzialem jeszcze tego postu wiec zdecydowalem sie go napisac

Opublikowano

Ale wy szybcy jesteście JA GO !!!!!!!! Normalnie odkrycie ameryki... Znane już od jakiegoś czasu więc... turniej hmm... nie wiem :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ale wy szybcy jesteście JA GO !!!!!!!! Normalnie odkrycie ameryki... Znane już od jakiegoś czasu więc... turniej hmm... nie wiem :>

O ja o ja takie znane że aż ma 20k wyświetleń i jakoś na forum tego nie było do teraz.

@ a jakie to ma znaczenie kto to wymyślił LOL

Opublikowano

O ja o ja takie znane że aż ma 20k wyświetleń i jakoś na forum tego nie było do teraz.

Szczerze? Mogłem to napisać już jakiś czas temu ale po co? Jak ja tej gry/zabawy nie wymyśliłem? Hmm?

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...