Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wychodzimy do Silvera!

Fatal1ty .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasłoniłeś nicki?

To na przekór Tobie podam im :D: SpawaczBet0nu

hueheuehu, troll :D

Gratuacje, tyle wygrać w tym syfie to niełatwa rzecz. Powodzenia, ja spadłem ostatnio przez to szambo z silvera

Opublikowano

kurwa skąd wy takie teamy bierzecie?

czemu ja kurwa mam wiecznie 3:0 / 5:0 a kurwa mój adc top ma wiecznie dosłownie wiecznie 0:5 / 2:7...

nigdy nie moge trafić nadobry team, jedynie moge wykerować, nawet ostre grzanie pingami nic nie pomaga, nie mam słów do silver, trzeba kupić w końcu konto na allegro z min. platyną, bo nie mam nerwów na tego silvera.

Opublikowano

Meczyki wyglądają na dosyć ładne, widzę że lubisz junglować evelynką. Powodzenia w kolejnych rozgrywkach.

Tak, w 3 rozgrywce Evelynn (19/2) enemy team stwierdził, że takiej Evelynn to jeszcze nie widzieli. Skończyło się 5x honorable. :D

Zasłoniłeś nicki?

To na przekór Tobie podam im :D: SpawaczBet0nu

hueheuehu, troll :D

Gratuacje, tyle wygrać w tym syfie to niełatwa rzecz. Powodzenia, ja spadłem ostatnio przez to szambo z silvera

Spoczko mi to nie przeszkadza, najwyżej troche spamu będzie. czy coś. ;D

kurwa skąd wy takie teamy bierzecie?

czemu ja kurwa mam wiecznie 3:0 / 5:0 a kurwa mój adc top ma wiecznie dosłownie wiecznie 0:5 / 2:7...

nigdy nie moge trafić nadobry team, jedynie moge wykerować, nawet ostre grzanie pingami nic nie pomaga, nie mam słów do silver, trzeba kupić w końcu konto na allegro z min. platyną, bo nie mam nerwów na tego silvera.

Mój kumpel siedzi w Silver V od 4 miesięcy i nie może wyjść i narzeka na to samo... W każdym bądź razie - z nerwami nic nie zdziałasz. Ja siedziałem w Bronze IV 2 miesiące, ostatnio wziąłem się do roboty i wychodzę do Bronze I. Dasz radę. :) Ta zła passa w końcu się przełamie.

//edit

Well... na 5 rankedów rozegranych dzisiaj 1 wygrałem... tego się obawiałem...

//edit2

W końcu się przełamałem.

47937509685794962762.png

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Wyjście z brązu to nie problem ,nie ma zabarzdo czym się chwalić ,a poza tym trochę dziwny ten build na eveline

Może i dziwny, ale się bardzo dobrze sprawdza. Nikt nie da rady mi uciec. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Gj, akurat wybrałeś najlepszy pozycje do carrowania, jungle i to w dodatku te op .... eve :D

(Najłatwiej carrować midem/junglą)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jeszcze jeden win i Bronze 1 witaj. :D

Przepraszam za niepokazywanie lose albo innych winów ale czasami zapominam z nerwów. xD

29128685541706260815.png

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

porada, graj tylko junglą, to Ci najbardziej wychodzi ;D.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

porada, graj tylko junglą, to Ci najbardziej wychodzi ;D.

Przeraził Cie mecz Fizzem? Wtedy nie pykło, i jeszcze afka mieliśmy. Tak to Fizzem mam staty podobne do tych Evelinką . :D

Ogółem gram na midzie ale na rankedzie to wiadomo jak jest... lepiej wziąć jungle, i łatwiej. ^^

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

ja byłem właśnie w serii do bronzu 1 >.< miałem w teamie 4 polaków wraz ze mną to 5... i oczywiście przeje****śmy...

http://www.lolking.net/summoner/eune/26568422#history

Szczerze powiedziawszy... jak widze Polaków w SoloQ to zaczynam się zastanawiać czy nie wyjść, bo skończy się to jak zwykle - że zacznie 'flejmić', feedować, afczyć, trollować itd...

Aczkolwiek dzisiaj miałem cały team Polaków i o dziwo wygraliśmy. :O

Także nie przejmuj się i powodzenia w wyjściu wyżej! ;)

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy... jak widze Polaków w SoloQ to zaczynam się zastanawiać czy nie wyjść, bo skończy się to jak zwykle - że zacznie 'flejmić', feedować, afczyć, trollować itd...

Aczkolwiek dzisiaj miałem cały team Polaków i o dziwo wygraliśmy. :O

Także nie przejmuj się i powodzenia w wyjściu wyżej! ;)

dziękuje i tobie też tego życzę ;) jeśli chcesz to skontaktuj się ze mną na PW to pogramy duo ;)

A apropo polaków w teamie w lobby to też czasem mam ochotę wyjść jak np widzę nick z wyrostkiem PL ...

Opublikowano

Gz.

Powodzenia w kolejnych dywizjach.

PS. Częściej carrujesz czy masz dobre teamy? ;D

Częściej carruje, ale...

Niestety dzisiaj mam pecha. Za 1-szym razem nie udało się dostać do B1. Szkoda, no nic, jutro też jest dzień. Szczególnie że teraz fatalnie zagrałem Corkim 2/8... wstyd... jednak wolę junglę/mida.

Wracając, czasami wiadomo, zdarzy Ci się team, którego nie wycarrujesz choćbyś nie wiadomo jak chciał...

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Cel osiągnięty - Bronze 1. Szczególnie ostatni mecz Evelynn dał się we znaki, bo trochę trwał, ale udało się wycarrować. :D

64555692293371674427.png08615556564791366438.png02175581165684597678.png

8zbv.png

f1zzy here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...