Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]ogolnie.

sotoran2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Mam około 50 tysi gp .. wiecie kiedy około będzie jakiś event aby można było kupić broń na perma ? za gp/nx... bo aż szlak mnie trafia ;d?

2.Wiecie kiedy będą wyniki konkursu paysafecard ? W którym typują 200 osób które wygrywają kupon psc o wartości 20 zł ?

3.dobrym rozwiązaniem będzie połączyć tpg 1 i m416 ? Gram na lunar mabs elimki tylko.. Gram teraz w ustawieniu gold ak + L96A1 Arctic Wolf + Law i zajebiście mi się gra.. muszę powiedzieć perfekt... ale bronie się za 3 dni skończą więc chce wiedzieć co kupić .. posiadam range CSM 5 .. Teraz prawie z każdą grą wychodze na + w k/d'a aktulnie mam 0.93 ale za pare dni myśle skoczy do 1.00 bo tu brakuje mi z 300 killi na + :P....Tak więc doradźcie mi jakiś zestaw.. Chyba że ewentualnie czekać na jakąś broń do kupienia na perma ..? albo odkładać na m32 + slot + claymore .. w przyszłości bym kupił na długi okres czasu i cisnął QR'ki jak nabije range :D.. Tak więc proszę o doradzenie .

Limit plusów..

Szukam polskiego ogarniętego klanu z team speakiem .

Dodawać .. mój nick w CAEU to BiTtErLoVeR

pozdro.

Opublikowano

1. Takie eveny są strasznie rzadko. Zazwyczaj broń za GP kosztuje 80-100k.

2. Nie wiem ;c

3. m416 mały recoil, dużym dmg+full custom. Broń bez wad. TPG-1 bardzo celna snajperka. Dobra do campy i na na Qs`y. Ja bym spróbował jak by Ci się grało i jak się nie podoba to co innego się doradzi :P

4. Nie czekaj na permy za nxy bo tak szybko ich nie przywrócą. A Co do zestawu na QR to same m32, miny i rpg starcza :P Ja tak gram i claymore nawet by się nie przydał. Chyba, że lubisz bardzo campić to tak

5. A co do clanu http://www.mpcforum.pl/topic/288629-i-ogoszenia-wasnych-klanw/ Chociaż łatwiej znaleźć dobry clan na mixpolu lub ew pokręcić się na różnych ts i wtedy coś znajdziesz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nigdy nie byłem zwolennikiem broni szybkostrzelnej typu pp90 kris czy tam scorpion ale co ty sądzisz na ten temat ? taki kriss+ tpg-1 to będzie dobry wybór na lunar mapsy ?

Aha i co ważnego jest w wyborze snajperek ? Chyba każda ściąga na hita a wyboru jest mnóstwo ^^ Ghille też fajnie wygląda ;d...

Opublikowano

Nie sugeruj się wyglądem. Kriss to smg, na dalekie odległości sobie nie postrzelasz. TPG to dobra snajperka jak na twoją rangę. Lepszej nie ma. Ew l96a1, leczu tpg i tak lepsza.

Opublikowano

Wole jakąś trudniejszą broń ... miałem m416 CAMO i naprawdę tak łatwo mi się grało...

To może M417?

Opublikowano

Myślałem nad takim rozwiązaniem G36E + TPG-1 lub .. ( jakiś smg) + tpg-1 .. I o to chodzi jaki zestaw będzie się lepiej spisywał .. ten z smg czy ar ? I doradźcie jaka broń dobra z smg ;).

Opublikowano

G36? ACR? F2000 ? M4A1? wyprobuj, naprawde warto to sa dobre bronie ;) ew. k2 + full custom

Wydaje mi sie ze na tego lunar labsa najszepsza bedzie wlasnie g36 lub k2 full custom. Smg sie tam ciezko gra.

Opublikowano

f2000 raczej nie. Acr też nie wchodzi w gre ;d .. pozostaje k2 , g36e i m4a1.. Ktoś doradzi :D ? Jak już kupuje broń to na długo , dlatego tak wypytuje ;).

@Edit,UP

Widziałem pare rundek temu jak koleś z "orthusami" wymiatał poprostu ;d ale to była high ranga.

Opublikowano

f2000 raczej nie. Acr też nie wchodzi w gre ;d .. pozostaje k2 , g36e i m4a1.. Ktoś doradzi :D ? Jak już kupuje broń to na długo , dlatego tak wypytuje ;).

@Edit,UP

Widziałem pare rundek temu jak koleś z "orthusami" wymiatał poprostu ;d ale to była high ranga.

Jak z tych 3 to g36e ma recoil, a m4a1 nie. To już twój wybór. Orhusy są rare. Ich nie kupisz.

Opublikowano

Okej biore m4a1+TPG-1 .. Teraz doradźcie mi jaki najlepiej kupić celownik pod m4a1 i tłumnik .. Kasa nie gra roli only gp moja ranga CSM5

Opublikowano

Na co Ci tłumik?? Celownik ACOG. Więcej nie trzeba. Ew jakiś magazynek, ale tłumika nie kupuj bo jest zbędny w tej broni.

Opublikowano

Na co Ci tłumik?? Celownik ACOG. Więcej nie trzeba. Ew jakiś magazynek, ale tłumika nie kupuj bo jest zbędny w tej broni.

acog TA1 SCOPE CZY acog TA3 SCOPE ?

@edit

zawsze grałem bez geara ..

opłaca się kupować na 30 dni to co dodaje 10% do speeda i -10% do obrony ? według mnie strata kasy ale co ty na ten temat sądzisz ?

Opublikowano

Jak masz CSM5 to kup light vest i military bandana. do tego tego sopa TA1 i zadnych tlumikow. Scustomizuj sobie to na maksa i i mozesz robic scierwo z innych placzków ;)

Powodzenia w wbijaniu kd 1.00 ;p

Pozdro ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...