Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pobieranie gry

miFit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Przy 53 % przestałem pobierać i musiałem wyłączyć komputer. Teraz w nocy znowu odpaliłem patcher i mam 56% a w Download Speed i Download jest 0

15hmqna.jpg

Co mogę poradzić?

Czy gra normalnie się pobierze?

Teraz mam 57%

Opublikowano

Najprawdopodobniej są przeciążone serwery.

Próbuj co ileś tam godzin (rano, popołudniu, wieczorem), aż w końcu się pobierze ;)

To nie twoja wina.

Opublikowano

Najprawdopodobniej są przeciążone serwery.

Próbuj co ileś tam godzin (rano, popołudniu, wieczorem), aż w końcu się pobierze ;)

To nie twoja wina.

Tylko właśnie chodzi o to, że mogę tylko w nocy. Jak na razie mam 72% i jakoś idzie, download speedu nadal nie ma. Czytałem, że po 50% instaluję się gra, to prawda? No cóż, zobaczy się jak będzie 100%.

@Kolejny problem, po 75% pokazało, że gra się pobrała i mogłem ją włączyć. Tylko, że jak włączałem to wyskoczyły te 2 znaczki (Gameforge i NCSoft'u) a po chwili powiększyły się i w procesach był "Brak odpowiedzi". Dodam, że nie mogłem zrobić screena.

@Pobrałem właśnie najnowsze sterowniki i zresetowałem komputer. Nic. Sprawdzam teraz pliki gry. Mam nadzieje, że coś znajdzie, 2 noce pobierałem...

@Sprawdzenie plików nic nie dało...

@Mam Windows XP i WSZYSTKIE wymagania przeszedłem, powinno mi działać na najwyższych.

@Nie trzeba było się martwić, wystarczyło chwilę poczekać i już działa :)

Opublikowano

Tylko właśnie chodzi o to, że mogę tylko w nocy. Jak na razie mam 72% i jakoś idzie, download speedu nadal nie ma. Czytałem, że po 50% instaluję się gra, to prawda? No cóż, zobaczy się jak będzie 100%.

@Kolejny problem, po 75% pokazało, że gra się pobrała i mogłem ją włączyć. Tylko, że jak włączałem to wyskoczyły te 2 znaczki (Gameforge i NCSoft'u) a po chwili powiększyły się i w procesach był "Brak odpowiedzi". Dodam, że nie mogłem zrobić screena.

@Pobrałem właśnie najnowsze sterowniki i zresetowałem komputer. Nic. Sprawdzam teraz pliki gry. Mam nadzieje, że coś znajdzie, 2 noce pobierałem...

@Sprawdzenie plików nic nie dało...

@Mam Windows XP i WSZYSTKIE wymagania przeszedłem, powinno mi działać na najwyższych.

@Nie trzeba było się martwić, wystarczyło chwilę poczekać i już działa :)

Eh od 53% Launcher Instaluje Aiona i już nic nie pobiera więc to nie wina serwerów itp tylko tak ma być :).

Launchery Aiona maja to do siebie że przy uruchamianiu (czarny ekran z logami ) potrafi dać komunikat brak odpowiedzi (w systemach 64bitowych nagminnie spotykane ;/ ) trzeba poczekać i gra sama się odmuli, ale widzę że sam na to wpadłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...