Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tła logowania by Wredna

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praca świetna - pozwolisz na wyciągnięcie stylu nazwy do prezentacji?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Praca świetna - pozwolisz na wyciągnięcie stylu nazwy do prezentacji?

Jasne. Styl nie jest mojego autorstwa, więc nie ma problemu.

@Down

Niestety, ja mam około 200 styli w Photoshopie i nie kojarzę.

Opublikowano

A masz może jakieś konkretne źródło ów stylów?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Wredna jak zwykle nie zawodzi :) Piękne skorzystam na pewno ;) Czego Ty się jeszcze nie chwyciłaś w edycji graficznej do klienta? Czekam na dalsze prace :D Może interface?:P

Opublikowano

Swoją drogą chętnie bym zobaczył jakąś prezentację w Twoim wykonaniu, ewentualnie tutorial graficzny. Jeśli chodzi o tła, świentie się sprawdzają w grze.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Wredna jak zwykle nie zawodzi :) Piękne skorzystam na pewno ;) Czego Ty się jeszcze nie chwyciłaś w edycji graficznej do klienta? Czekam na dalsze prace :D Może interface? :P

Swoją drogą chętnie bym zobaczył jakąś prezentację w Twoim wykonaniu, ewentualnie tutorial graficzny. Jeśli chodzi o tła, świentie się sprawdzają w grze.

Będzie zarówno interfejs, jak i psd prezentacji do edytowania. ;-)

Między innymi moje prace do prezentacji można zobaczyć w Quadronie i Draconis.

Opublikowano

Oczywiście hejt HrabiaMarkiz'a :D

Praca mi się nie podoba wklejony render szamana z googli i droga leśna z google (?) zrób cos własnego w Corel Draw...

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Praca mi się nie podoba wklejony render szamana z googli i droga leśna z google (?) zrób cos własnego w Corel Draw...

No wybacz, ale mój plan dnia nie pozwala na to, by sobie przeznaczyć kilka godzin pracy (akurat nie rysuje w Corel'u tylko w Painterze), a później udostępnić to za free ;-)

Takie prace only komercyjne są u mnie.

Opublikowano

No wybacz, ale mój plan dnia nie pozwala na to, by sobie przeznaczyć kilka godzin pracy (akurat nie rysuje w Corel'u tylko w Painterze), a później udostępnić to za free ;-)

Takie prace only komercyjne są u mnie.

Swoją drogą można u Ciebie zamówić jakieś małe prace graficzne?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Tak hejtujesz i uważasz się za kogoś(?).

A no w sumie to pokazałeś zajebistą pracę w tym oknie logowania(wzorki z googli i papirus z deviantarta). :x

#guwno.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dasz radę zrobić pracę bez potężnych mankamentów?

Render szamana odstaje masakrycznie, cień nie jest od niego niestety...

Jak można łączyć cybernetykę z realnym obrazem? Coś wyczuwam procenty podczas tworzenia.

Górny i dolny pasek wygląda jak wzięta tekstura z minecrafta i kopiowana do upadłego w prawo.

Jedynie logo pasuje do tego kompletnie nie pasującego obrazu.

Czas na drugi Screen:

Render oczywiście odstaje.

Paski górny i dolny kolejna tekstura minecrafta tym razem z słabo wykonanym wypukleniem. (Lub to tak wygląda)

Woda i wysepka nie pasuje jakościowo do rendera.

Mam nadzieję, że następnym razem będą lepsze prace. :)

Zauważyłem, że robisz też komercyjne prace... Widziałem też Twoje pakiety stylów czy używane materiały...

Mam nadzieję, że Twoje prace kosztują po 20-30zł. Na to co tutaj pokazałaś więcej bym nie dał.

Chce przypomnieć użytkownikom, że jest to moja opinia która nie musi nikogo zadawalać, jest w pełni przemyślana.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Dasz radę zrobić pracę bez potężnych mankamentów?

Render szamana odstaje masakrycznie, cień nie jest od niego niestety...

Jak można łączyć cybernetykę z realnym obrazem? Coś wyczuwam procenty podczas tworzenia.

Górny i dolny pasek wygląda jak wzięta tekstura z minecrafta i kopiowana do upadłego w prawo.

Jedynie logo pasuje do tego kompletnie nie pasującego obrazu.

Czas na drugi Screen:

Render oczywiście odstaje.

Paski górny i dolny kolejna tekstura minecrafta tym razem z słabo wykonanym wypukleniem. (Lub to tak wygląda)

Woda i wysepka nie pasuje jakościowo do rendera.

Mam nadzieję, że następnym razem będą lepsze prace. :)

Zauważyłem, że robisz też komercyjne prace... Widziałem też Twoje pakiety stylów czy używane materiały...

Mam nadzieję, że Twoje prace kosztują po 20-30zł. Na to co tutaj pokazałaś więcej bym nie dał.

Chce przypomnieć użytkownikom, że jest to moja opinia która nie musi nikogo zadawalać, jest w pełni przemyślana.

Akurat współpracuje z firmą midcast oraz w 8create i niestety za 30 zł to co najwyżej można udzielić konsultacji, ale mimo to dziękuje za krytykę ;-)

Jak można łączyć cybernetykę z realnym obrazem?

Ani w jednym, ani w drugim projekcie nie ma realnego zdjęcia, więc coś Ci się lekko pomyliło ;-)

Opublikowano

Prace są bardzo ładne.

na pewno ktoś tego użyję.

Tylko ja mam małe ale co do " Zabraniam usuwania informacji o copyright'cie. "...

Wiadomo że każdy serwer chce mieć wszystko "WŁASNE" więc prędzej czy później znajdzie się osoba która to usunie :)

A na prawa autorskie w tych czasach pewnie nie ma co liczyć :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Prace są bardzo ładne.

na pewno ktoś tego użyję.

Tylko ja mam małe ale co do " Zabraniam usuwania informacji o copyright'cie. "...

Wiadomo że każdy serwer chce mieć wszystko "WŁASNE" więc prędzej czy później znajdzie się osoba która to usunie :)

A na prawa autorskie w tych czasach pewnie nie ma co liczyć :)

No tak, zwlaszcza ze ty potrafisz tylko cos zapierdolic i wstawic pod swoim szyldem... LoL , zal mi cie Neosie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...