Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasy w Cube World

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.W tym temacie pokażę wam wszystkie rasy z Cube World'a .W grze występuje 8 ras .Wszystkie rasy mają klasy , każda rasa może mieć jaką chce klasę .Oczywiście mamy do dyspozycji obie strony płci : mężczyznę oraz kobietę

1. Human czyli człowiek

Jest średniej wysokości , przy pomocy edytora postaci możemy dodać mu brodę i zrobić fajną fryzurę.

1373664683-U942871.png

2.Elf. Oczywiście elfy jak zawsze posiadają spiczaste uszy .

1373664778-U942871.png

3.Krasnolud czyli mały ziomek z brodą xD . Kobiety oczywiście jej nie mają ;)

1373664869-U942871.png

4.Ogr. Oczywiście koloru zielonego . Jest większy od człowieka i elfa i ma pokażną szczękę .

1373665013-U942871.png

5.Kolejna rasa to Żabo/Człowiek (dziewczyna lub chłopak) średniego wzrostu .Można zmienić że będzie miał zamkniętą lub otwartą buzie .

1373665230-U942871.png

6.Człowiek/Jaszczur średniego wzrostu. Ma duże uszy i jest podobny to krokodyla lub dinozaura haha xD Można mu zrobić fajnego irokeza i wtedy naprawde epicko wygląda ;)

1373665266-U942871.png

7.Goblin krótko mówiąc mały karzełek z zaczerwienionym nosem :D

1373665344-U942871.png

8. No i przechodzimy do końca a jest nim : Szkielet/Nieumarły/Zombie . Święcą mu się oczy i ma twarz w kształcie czaszki .

1373665436-U942871.png

signature5y.png

Opublikowano

Słabo wykonane opisane na odwal...

Nic się o nic nie dowiedziałem pozatym jak wyglądają a to mogę zobaczyć na obrazku...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Słabo wykonane opisane na odwal...

Nic się o nic nie dowiedziałem pozatym jak wyglądają a to mogę zobaczyć na obrazku...

Słabo no to może sam napiszesz ?

A co się mogłeś innego dowiedzieć jak tylko sie wyglądem narazie różnią ?

Tutorial będzie ulepszany bo sam Wolley napisał na swojej stronie że doda więcej ras .

Napewno on tak tego nie zostawi i doda jakieś bonusy każdej klasie że np . Zabka może wyzej skakac .

Pewnie Wolley zmieni też ze będą się roznic iloscia hp , many , defa , ataku .

signature5y.png

Opublikowano

nie potrzebnie sie pospieszyles z tematem,bo oczywiscie jest on potrzebny,ale nie w momencie gdy nikt nie zna umiejetnosci pasywnych kazdej rasy... co nam po ich wygladzie kiedy sami potrafimy go opisac i zinterpretowac. Interesuja nas pasywne bonusy kazdej rasy o ktorych nikt nie wie.. myslalem ze masz jakis wyciek i dowiem sie z tematu cos ciekawego.

+ za chęci

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Ach..

Mówisz że niczym się nie różnią tak?

Ależ owszem - różnią - wzrostem.

Niski wzrost utrudnia bycie trafiony i pozwala przechodzić przez małe przejścia w jaskiniach, większe rasy nie mogą tego niestety zrobić

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

mniejsze postaci mają mniejsze łapki, dzięki czemu mają mniejszy zasięg ataku ;)

@up, a to dlaczego ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

o i widzicie ,warto by bylo uwzglednic to w opisach ktora postac jaki wzrost,mozliwosci i zasieg ataku ;)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie to słabo wykonany poradnik  gdyż  napisy są małe i nie czytelne a po za tym nic nie dowiadujemy się z Twojego poradnika  gdyż  to co napisałeś sami możemy dostrzec na obrazkach

Opublikowano

Poradnik słaby, nie napisałeś nic szczególnego o rasach. Mogłeś przynajmniej dopisać coś o klasach, słabiutko. ;/
Opisałeś tylko ich wygląd.

g5o6.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...