Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Powiązane konta PSN

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jest tak, że jeżeli coś kupiłem to druga osoba może to ode mnie ściągnąć pod warunkiem, że nie było przypisane do innej konsoli/konta. Od jakiegoś czasu na jednym koncie wszystko kupowałem ale zrobiłem nowe konto i na tym nowym koncie gram. Jak wiadomo mam wszystko to co kupowałem na starym koncie ale jak chciałem, żeby kolega pobrał to wyskakiwało mu, że jest już to powiązane z jakąś inną konsolą. Myślę co jest grane, przecież mogę nawet zrobić 1000 kont i grać na tej samej konsoli z dodatkami ale coś wydaje mi się, że już tak nie mogę. Zalogowałem się do PS patrzę sloty i faktycznie wyskakiwało mi, że "My PS3 System" czyli to moje główne i "My PS3 System 2" czyli już drugie konto jakby. Ale wszystko było robione na jednej konsoli i dopiero teraz kolega chciał pobrać to nie mógł. Czyli co? Jak zrobię trzecie konto to już nie będę mógł grać w te dodatki pomimo, że były już ściągnięte na konsolę? Następna sprawa to deaktywacja systemu. Na razie nic nie robilismy bo nie chcieliśy spierdolić czegoś ale na zdrowy rozum wynika, że skoro mam powiązane te 2 konta to jedno musze deaktywować, żeby on mógł pobrać. Musiałbym deaktywować konto, na którym wszystko kupowałem. To ja dalej mógłbym grać na drugim a on mógłby pobrać ale teraz rodzi się pytanie co się stanie jak to konto deaktywuję skoro tam wszystko było kupowane? Już nic z tego nie rozumiem .. Za każdą mądrą odpowiedzieć oczywiście będzie like. Zastosowałem się do poradnika deaktywacji i właśnie tam mi wyskoczyło, że jest już powiązane z inną konsolą to wszystko ale nie może być powiązane bo to było pobierane tylko na moją konsolę.

Opublikowano

Na 1 konto przypadają 2 sloty. Wyraźnie ktoś się zalogował z innej konsoli na to konto. Zostaje cała lista pobierania, lecz będziesz musiał je aktywować. Za każdym razem jak będziesz chciał pobrać grę to najpierw wyskoczy "aktywowanie produktu", a potem dopiero zacznie się pobierać.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...