Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor ... a nowy komputer.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Taka sprawa jest. Kupiłem dziś nowy komputer (na zamówienie robiony), lecz wystąpiły pewne komplikacje z monitorem i grafiką. Otóż mam ten monitor http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/232670 i taką grafę ATI Radeon HD7850 1 GB. Otóż problem występuje prawdopodobnie z monitorem, gdyż ta grafika obsługuje rozdzielczość minimum 1680x1050, a ja mam monitor 19" na 1440x900. Czy da radę odpalić grafę na tym monitorze czy kupić za 350 lub 420 zł (zależy, gdzie znajdę) monitor 21" na Full HD. Lub opiszcie mi, w czym leży problem bo sam nie ogarniam (3 klasa technikum informatycznego :))

Procek : Intel Core i5-3330 4x3.0 GHz
Płyta : Gigabyte GA-B75
Dysk : Seagate 1 TB
Grafika : ATI Radeon HD7850 1 GB
Ram : DDR3 8 GB
Zasilacz: Deus G1 600W

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zainstalowałeś wogóle sterwoniki? Każda nowa karta graficzna obsługuje każdą rozdzielczość...

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Dobra, nie ogarnąłem sytuacji ... Miałem przejściówkę DIV i jej nie podpiąłem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ciastek to nie problem ze sterownikami tylko z nim

grafika nie ma nigdy tak wysokiej rozdzielczości minimum, zacznij się uczyć i czasem myśleć co piszesz !

to maksymalna zalecana do używania rozdzielczość , wszystkie inne czy to mniejsze czy to większe rozdzielczości będą działać na każdym monitorze tylko jemu się upierdoliło że musi w HD zawsze mieć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...