Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie Astralnych Diamentów - Sposoby

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zdradzę wam sposoby na zarabianie Astralnych Diamentów, myślę że to się przyda, bo wiele ludzi ma problem z zarobieniem tej waluty.

Sposób pierwszy:

--Daily--

Najłatwiejszy możliwy sposób na zdobycia sporych ilość diamentów w dość krótkim czasie. Cała czynność ogranicza się do wzięcia questów od pewnego dość brzydkiego kobolda i wykonaniu ich.

Zarobek: Od kilku do kilkunastu tysięcy w zależności do poziomu.

Sposób drugi:

--Modlitwa--

Jeszcze prostszy sposób niż samo daily. Przy odrobinie szczęścia możemy wyciągnąć kilka tysięcy grając parę godzin dziennie.

Sposób trzeci:

--Crafting--

Na wyższych poziomach jesteśmy w stanie z tego wyciągnąć sporą ilośc diamentów ograniczając się do paru kliknięć. Ponadto możemy sprzedawać na AH to, co sami wykrafcimy

Sposób czwarty:

--Instancje--

Dobrym sposobem na zarobek jest również wypad z gildią na instancje. Itemki które będą nam potrzebne bierzemy dla siebie, reszte sprzedajemy.

Sposób piąty:

--Foundy--

Foundry pozwala nagradzać autorów map diamentami, dlatego jeśli uda zrobić nam się ciekawe foundry możemy liczyć przy tym na całkiem niezłe zyski.

Sposób szósty:

--Handel--

Handel jest doskonałą opcją na zdobycie naprawdę pokaźnej sumy. Jednakże wymaga poświęcenia znacznej ilości czasu. Sposobów jest naprawdę wiele. Możemy wystawiać na sprzedać wydropione itemy, zaczynając od tych niebieskich. Czy też szukając okazji ( kupując taniej, sprzedając drożej)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Plagiat tak?

Ja po prostu wyszukiwałem zarobki, reszte opisałem sam.

Pozdrawiam

Nawet gdyby to był plagiat, to poradnik jest, a Ty jakoś poradników nie piszesz/plagiatujesz wogóle.

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...