Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Format

zbiku153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak, jak w temacie chce sformatować laptop Acer Aspire 5536 i tu jest pytanie, jak to zrobić i czy musze po tym istalować system, jak tak to proszę o instrukcje od a do z, jak to zrobić.

post-571866-0-87820400-1373661718_thumb.png

Opublikowano

Zrób przez partycje recovery taki niby format. Czyli laptopa będziesz mieć w takim stanie w jakim był był kupowany ze sklepu.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zrób przez partycje recovery taki niby format. Czyli laptopa będziesz mieć w takim stanie w jakim był był kupowany ze sklepu.

Ja chcę go wyczyścic do końca nic ma na nim nie być. A nie zrobić jakąś iluzje.

Opublikowano

Ja chcę go wyczyścic do końca nic ma na nim nie być. A nie zrobić jakąś iluzje.

To nie żadna iluzja.... Po prostu zrobisz formata z tym że system i wszystkie sterowniki ci się same zainstalują. Prawdopodobnie stare pliki mogą zostać przeniesione do folderu Windows.old.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To nie żadna iluzja.... Po prostu zrobisz formata z tym że system i wszystkie sterowniki ci się same zainstalują. Prawdopodobnie stare pliki mogą zostać przeniesione do folderu Windows.old.

Tak ogólnie laptop ma 221 gb dysku ma 19 wolnego miejsca w tym moje pliki zajmują około 50 a reszta to chuj wie co. A patrycja recovery.. Ta... http://www.wybieramlaptopa.pl/tips-tricks/143-partycje-recovery wolę już zainstalowac wszystko, jak bym instalował na stacjonarnym sam, a nie przez jakieś gówno ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...