Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy można dostać perma za wyzwiska?

power2anger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel dostał perma a z banami miał tak :

Pierwszy ban za obraze wyzwiska itp miał na 3 dni potem tydzień / dwa / i perm

A wystarczy tylko ścisnąć dupe i nie wyzywać :D

Zależy też mniej więcej ile czasu upłynęło od twojego poprzedniego bana

Opublikowano

A czy w najbliższym czasie przyszły Ci ostrzeżenia typu " Ostatnimi czasy zachowujesz się nie sportowo, wpłynęła na Ciebie skarga bla bla blaa... " Jeżeli tak to całkiem możliwe że dostaniesz zwykłego bana, nie perma ale na przyszłość dmuchaj na zimne i próbuj nie wyzywać

Opublikowano

Właśnie ostatnio 2 razy takie ostrzeżenie dostałem. Za negatywne nastawienie i Wulgarny Język. A pozatym to możliwe że wcześniej dostałem nawet 4 bany za wyzwiska.

Jeżeli Dosyć dużo czasu minęło od czasu tych 4 banów i 2 ostrzeżenia takie dostałem to możliwe że będzie perm jeżeli teraz dostane bana ale po tym wogóle nie bd wyzywał?

Opublikowano

Perma możesz dostać praktycznie za wszystko jeśli będziesz robić to cały czas. Niedługo może pójść dłuższy ban, jeszcze później perm więc radze uważać.

Opublikowano

Dobrze jakbys dostal tego perma, minus jeden flamerowy polaczek w grze przepelnionej nienawiścia polskiego narodu ( moze inaczej, PRZEZ POLSKI NAROD) - eune.

Opublikowano

Gdy wyzywasz Graczy "tradycyjnie" - możesz dostać upomnienie na piśmie po X czasu.

Kolejne upomnienie będzie w postaci bana na 3 dni.

Owszem, można dostać od razu bana permanentnego, ale tylko wtedy, gdy Twoje wypowiedzi będą zagrażały życiu, bądź rodziny osoby, którą wyzywasz.

Jeśli Twoje wypowiedzi będą typu "fucking noob" - zalicza się to do tradycyjnego prengieża.

Osobiście polecam tradycyjną komunikację, bez wyzwisk. :)

Opublikowano

Jak miałem z 3 bany za wyzwiska ale dosyć dawno temu (kilka miesięcy) to możliwe że teraz bd perm?

Nie , ponieważ w 1 miesiąc się resetuje Twoja statystyka banów.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...